Arkadaşlar Bugün Ne Pişirdik Paylaşalım

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
arkadaşlar ne pişirdiysek paylaşalım diğer güne bize fikir olsun ben açılışı yapayım pirinç pilavı patatesli et sote cacık dünden kalan mercimek çorbası turşu iftarda resimler atarım foto şuan pişiyolar

Son düzenleyen: Moderatör:
Mercimek çorbası
Fırında kekikli tavuk,patates
Nohutlu pilav
Salata
Cacık
Pudingli kek
Arnavut usulu paca

Herkese afiyet olsunn :))

bugün pişirdiklerim pirinçpilavı patatesli et sote cacık

bişi sorcammmmm misafir yokkende bunların hepsini yapıp yiyomusunuz........biz çorbadan sonra ikinci yemeği zor yiyiyoruz hatta yemiyoruz bile bazen karpuz kavun geçiştiriyoruz yenmio yaaaaa

Canım bizde öyle çorba yiyince doyuyoruz aslında.Ama oruçluyken insanın canı hersey istiyor.Gözümüz aç:)

bişi sorcammmmm misafir yokkende bunların hepsini yapıp yiyomusunuz........biz çorbadan sonra ikinci yemeği zor yiyiyoruz hatta yemiyoruz bile bazen karpuz kavun geçiştiriyoruz yenmio yaaaaa

valla benm eşim seviyor bol çeşit olunca bende seviyorum yemek yemeyi normal günlerde butarz yemekleri yapıyorum misafir çağırınca genelde mangal yada dışardan lahmacun falan yaptırıyoruz yanına salata çorba falan oluyor bizde yeniyor hepsinden az az yiyoruz bazan 2.güne kalıyor (oldukçada zayıf oldugumuz halde yani aklınaza obur gibi gelmeyeyim diye söyledimm)ama yemek yapmayıda yemeyide seviyorum ben :49:

bugün menümde spagetti cacık varrr benim canım rus salatasıda istiyor onuda yaparım belki :49::49:

Benim dünden kalan
Mercimek çorbam
Pilawım war.
Yanına karnıyarık yaptm.
Artan kıymayla kıymalı börek.
Sodalı cacık
Salata
Afiyet olsun hepimze :)

Eklentiler

• $CIMG6693 (WinCE).webp
    $CIMG6693 (WinCE).webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $CIMG6694 (WinCE).webp
    $CIMG6694 (WinCE).webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 87
mercimek çorbası
Biber dolması
etli yaprak sarması
karnı yarık
pilav
çikolata soslu tavuk göğsü yaptım :) eti baya bi değerlendirdim :)

mercimek çorbası
Biber dolması
etli yaprak sarması
karnı yarık
pilav
çikolata soslu tavuk göğsü yaptım :) eti baya bi değerlendirdim :)

oo maşallh zengin bir menü ellerine sağlık afiyetolsun şimdiden herkese

oo maşallh zengin bir menü ellerine sağlık afiyetolsun şimdiden herkese

teşekkür ederim sizlerede , annem çalıştığı için ben yapıyorum allah izin verirde evlenebilirsem kendi evimde yapmayı çok istiyorum sizler gibii :)

teşekkür ederim sizlerede , annem çalıştığı için ben yapıyorum allah izin verirde evlenebilirsem kendi evimde yapmayı çok istiyorum sizler gibii :)

inşllh kendi evindede yaparsın eşine sevgiyle pişirirsin yemeklerini :49:

inşllh kendi evindede yaparsın eşine sevgiyle pişirirsin yemeklerini :49:

inşallaaaahhhh :) akşamları geliyo kaçamak görüşüyoruz ne pişirdiysem hepsinden onada koyuyorum babam duysa yakar çıramı :D yemekten anladığım için çok sanslıyım diyo :) neyse yine çok konuştum :D bende her gün yazarım buraya pişirdiklerimi :)

Konuş canım ya zaten zaman geçmıyo :D

of o kadar kıskanıyorumki bütün evli bayanları çok şanslı olduklarını düşünüyorum ve çokta kıskanıyorum :( bende sevdiğim adamla aynı evi paylaşmak istiyorum artık :( Birlikte olmayı hak etmeyen milyonca insan yan yana iken; ben neden hala sensiz nefes alıyorum diye bi sözde var kim söylemişse çok doğru söylemiş o insanların yerınde hakeden insanlar olsa keşke :(

Back
X