• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar bursa dr.sahin zeteroglu hakkinda bilgisi olan varmi

canım ben orda aşılama yaptırdım. sonucu bekliyorum. şahin bey ve ekibini genel olarak beğendim. tecrübeli gözüküyolar. çok hastaları var yalnız. randevularda tam o saatte sıra gelmiyo. bi kaç saat beklemek gerekiyo. inşallah tedavilerimizde olumlu sonuçlar alırız. :KK39:

Bende orada tüp bebek yaptırıyorum, orası Bursada ki en iyi yerlerden biri. Arkadaşında söylediği gibi sadece çok kalabalık. Onun dışında ilgi alaka gayet iyi, doktorumuz tecrübeli, iyi bir doktor..

Arkadaslar bugun ordaydim okadar ilgili okadar samimiki cok memnun kaldim bence herseyden onemli ilgi alaka samimiyet...

Senelerce bebek ozlemi ile igne-ilac ve basarisiz tup bebek tedavisi sonrasi Sahin Hocama ilk gittigimde cok ilgili, bana basarisiz tedavileri unutturabilen bir dr. olarak karsima cikti.Bu iste dr.a guven cok onemli.Tup bebek tedavisine baslamadan dogal yolla gebe kaldim!Allahin hediyesi ve Sahin hocamin motivesi.Gebeligin her asamasinda yanibasinizda.Hemsireler cok ilgili.Dogumum da acibademde oldu ve sohbetle,gule oynaya oglumu kucagima verdiler.Ekibi muhtesem.Yine olsa yine giderim.8yillik bebek özlemimizi onla giderdik.Kesinlikle tavsiye ederim.

Back
X