arkadaşlar Çanakkalede doğum yapanlar yardım!!

Devlet hastanesine gidiyorum şu anda.aslında üniversite hastanesine gitmek istedim ama hafta ileri olduğu için kabul etmediler malesef.sen nereye gidiyosun?

Doktorum özelde mehmet ali bey tahlil için üniversiteye gidiyorum siz doğumu da orada mı yapacaksınız ?

Bende devlet hastanesini beğenmedim odalar 2 kişilik ve eski aletler vs doktorlar tecrübelidir elbette ama çok hasta olduğu için bıkmışta olabilirler diye düşünüyorum
Üniversiteyede pek güvenmiyorum benim doktorum biga da can hastanesinde yaptırıyor henüz karar vermedim
belki başka bi ilde yaparım henüz belli değil

Bende devlet hastanesini beğenmedim odalar 2 kişilik ve eski aletler vs doktorlar tecrübelidir elbette ama çok hasta olduğu için bıkmışta olabilirler diye düşünüyorum
Üniversiteyede pek güvenmiyorum benim doktorum biga da can hastanesinde yaptırıyor henüz karar vermedim
belki başka bi ilde yaparım henüz belli değil

Aslında biga can ı bende düşündüm ama yakın değil ya acil bişey olsa 1 saatlik yol tabi yine de sen bilirsin hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...

Aslında biga can ı bende düşündüm ama yakın değil ya acil bişey olsa 1 saatlik yol tabi yine de sen bilirsin hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...

Benim doktorum merkez de zaten normal olmayacağı için sancıda beklemiycez hayırlısı olsun siz benden öncesiniz bebeğinizin cinsiyeti nedir?

Back
X