• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar canım çok sıkkın,çıkamadım bu işin içinden.

huli109

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
35
11
88
39
merhaba arkadaşlar. öncelikle aranıza yeni katıldım.
evliyim ve eşimle aynı ortamda çalışıyoruz. eşim son zamanlarda çok sinirli oldu. herşeye kızıyor. en ufak bi konu olduğunda takılıp kalıyo ve inanın artık sabredemiyorum.elinde yapacak işi varsa sorun yok, sürekli çalışır çalışmayı çok sever. ama yapacak iş yoksa,birine kızmışsa çok fena. böyle huyları yoktu. doktora gitmeyi teklif ettim bi ara ama adını dahi duymak istemedi.

sizce ben neler yapmalı, nasıl sakinleştirmeliyim?sağlıklı düşünemediğimi farkettim.
soğukkanlılığımı koruyamıyorum. sürekli tartışma çıkacak diye düşünüp bazen panik oluyorum. halbuki çoğu zaman kavga dahi çıkacak durumlardan rahatlıkla ortamı düzelten biriydim.

yani hem benim hem eşimin yardıma ihtiyacı var.siz bana yardım edin, bende eşime:gitme::bbo:fisfisfismirmirmirmir

Isyerınde bana karın muamelesı yapmaktan vazgec dıyebılırsın.Evdekı kısı degıl ıs ortamındakı kısı ıle konusuyorsun su an.Saygısızlık etme de.

eskiden kızardım aynı iş yerinde evli kişilerin çalışmasına izin verilmemesine ama haklılarmış bi bildikleri varmış. becede konuş eşinle cnm iş yerinde bu tür davranışlarda bulunmamalı iş yerinde mi sadece böyle cnm evde nasıl? sakın dr gidelim felan deme problem daha fazla büyüyebilir eski haline dön sende cnm çok üstüne gitme iş yerindeyken ona eşin gibi davranma herhenagi bir arkadaşın gibi davran bakalım tepkisi ne olcak üzme kendini bu kadar.

iş hayatında benim eşimde çok aşırı sinirli.. anca uzmandan yardım alınırsa belki iyi olabilir.

birde biraz daha fazla canım cicim yapıpı onunla çok samimi ve rahat olduğunuz saatlerde kocacım sinirlendiğin zaman senden sıkılıyorum bende bunalıyorum şu şekilde davranma diye anlatabilirsin.
benim eşim çok aşırı tepkili bir adamdı ona sen her sinirlendiğinde içine seytan kaçtıo sanıyorum seni taşlama istiyorum diye takılırdım epeyce aştık. azıcık dozu aşsın kendine gelip özür diliyor. esnafsınız sanırım. galiba esnaflar daha sinirli oluyor.

Doktora gitmiyorsa sakinlik veren bitkisel çayları deneyin.Kantaron ve Melisa çayı bu konuda bayağı etkili.Şu son zamanlarda kendimi sinirli hissettiğim için ben de içiyorum.Kalbimde çarpıntı vardı ona bile iyi geldi.Ben ikisini de denedim.Kantaronun tadı biraz acı,melisa çayının tadı daha iyi.Melisa çayı kaslarıda gevşetiyor,rahatlatıyor,uykusuzluğa iyi geliyor..Ancak melisa çayı tansiyon ve şekeri düşürüyormuş.Eğer tansiyon düşükse dikkat edilmeli.ıkisinin de poşet çayları var.Gece yatmadan önce bir bardak kaynamış suya bir poşeti koyup biraz demlendikten sonra içebilirsiniz.Eğer bunları da kullanmazsa eczaneden alabileceğiniz hiç bir yan etkisi olmayan tamamen bitkisel bir şurup olan PASSıFLORA kullanabilirsiniz.Babam yıllardır kendisini sinirli hissettiğinde kullanır ve çok iyi geldiğini söyler.Şimdiden Allah şifa versin.Sen de fazla sıkma canını.ınşallah en kısa zamanda düzelir,canım.

suyuna gitmeye çalış baktın cozutuyor sen üste çıkmayı dene daha çok bağırırsan susar belki :)

Back
X