• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar canım sıkkın:(

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
herkese ıyı hafta sonları diliyorum;
KıZlar 2 ay önce prolaktınım yuksektı dostınex kullndım normal sevıyeye geldi..öncelerden hep gogsumde asırı dolgunluk ve agrı olurdu .. Prolktın yuksekliğindenmiş. Gecen ay özellikle gozlemledım ne agrı ne sişlik vardı :( hsg cektırdım buay 1 yıldır hamilelik olmadıgı için .. Ayın 16 regli tarıhım dun itibarıyle bır goguste şişlik agrı anlatamam :( prolaktın mı yukseldı yıne :(

Canım biz burdan bilemeyiz ki :KK43: Gidip tekrar tahlil yaptırmalısın.
Tabıı ki boyle bır beklentım yok.. Onca konu acıyoruz kımse bılur kişi degıl sadece deneyım etmiş olan bır öngorusu olan varmı dıye actım konuyu aksı halde p. Tesı dr konuşacagım

KıZlar 2 ay önce prolaktınım yuksektı dostınex kullndım normal sevıyeye geldi..öncelerden hep gogsumde asırı dolgunluk ve agrı olurdu .. Prolktın yuksekliğindenmiş. Gecen ay özellikle gozlemledım ne agrı ne sişlik vardı :KK43: hsg cektırdım buay 1 yıldır hamilelik olmadıgı için .. Ayın 16 regli tarıhım dun itibarıyle bır goguste şişlik agrı anlatamam :KK43: prolaktın mı yukseldı yıne :KK43:

ne dememiz seni rahatlatır bilemedim ama en iyisi bi hastaneye git..

KıZlar 2 ay önce prolaktınım yuksektı dostınex kullndım normal sevıyeye geldi..öncelerden hep gogsumde asırı dolgunluk ve agrı olurdu .. Prolktın yuksekliğindenmiş. Gecen ay özellikle gozlemledım ne agrı ne sişlik vardı :KK43: hsg cektırdım buay 1 yıldır hamilelik olmadıgı için .. Ayın 16 regli tarıhım dun itibarıyle bır goguste şişlik agrı anlatamam :KK43: prolaktın mı yukseldı yıne :KK43:
ben de senin durumundayım. ne yazıkki prolaktin bu ay ilaçtan dolayı düşük çıksa bile, ialcı bıraktığında tekrar yükseliyor canım. her ay baktır bence hamile kalana kadar. dotinex i de azaltarak kullan her hafta kullanıyorsan iki ya da 3 hafta da bir kullan.

ben de senin durumundayım. ne yazıkki prolaktin bu ay ilaçtan dolayı düşük çıksa bile, ialcı bıraktığında tekrar yükseliyor canım. her ay baktır bence hamile kalana kadar. dotinex i de azaltarak kullan her hafta kullanıyorsan iki ya da 3 hafta da bir kullan.
Bı dr konuşayım :( bundan korkuyordum dogrusu

ne dememiz seni rahatlatır bilemedim ama en iyisi bi hastaneye git..
Kımse rahatlatsın demıyorum deneyım etmiş olanlar varsa bu konuyla ılgılı fıkrı olanlar varsa rca ettım. Zaten bır dr gıdecegım hafta sonu yok dr um.

Kımse rahatlatsın demıyorum deneyım etmiş olanlar varsa bu konuyla ılgılı fıkrı olanlar varsa rca ettım. Zaten bır dr gıdecegım hafta sonu yok dr um.

geçmiş olsun, Allah korktuklarınızdan esirgesin.

Back
X