Arkadaşlar cevap verir misin lütfen

Umutvar55

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2024
22
9
1
28
Arkadaşlar merhaba çarşamba günü Beta HCG 516 çıktı 2 gün sonra yaptırdığımda 987 çıktı sizce artış nasıl gidiyor bir bilgi verir misiniz

Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederim canimm
Ben de tecrübemden dolayı yazmak isterim; ilk yaptırdığımda beta hcg 255 çıktı 2 gün sonra 510 olması gerekirken 409 çıktı, doktorum 4 gün sonra tekrar yaptır dedi 1600+ olması lazım dedi ve 782 çıktı ne yazık ki. Sağlıksız bir gebelik dedi, nitekim 5,5 haftalık olmasına rağmen kese bile görünmedi. Düşük yapmak zorunda kaldım.
Umarım sizin değeriniz sağlıklı bir şekilde yükselmiştir 🙏🏼

Ben de tecrübemden dolayı yazmak isterim; ilk yaptırdığımda beta hcg 255 çıktı 2 gün sonra 510 olması gerekirken 409 çıktı, doktorum 4 gün sonra tekrar yaptır dedi 1600+ olması lazım dedi ve 782 çıktı ne yazık ki. Sağlıksız bir gebelik dedi, nitekim 5,5 haftalık olmasına rağmen kese bile görünmedi. Düşük yapmak zorunda kaldım.
Umarım sizin değeriniz sağlıklı bir şekilde yükselmiştir 🙏🏼
Sizin doktorunuz biraz garantiye almış, %60 civarı artması sağlıklı kabul ediliyor. İlk değeriniz iyi çıkmış ama sonra düşmüş maalesef, 1000'lerde olsa da yeterli olurdu yani. Umarım sağlıklı gebelik de yaşarsınız yakın zamanda 🙏🏿

Sizin doktorunuz biraz garantiye almış, %60 civarı artması sağlıklı kabul ediliyor. İlk değeriniz iyi çıkmış ama sonra düşmüş maalesef, 1000'lerde olsa da yeterli olurdu yani. Umarım sağlıklı gebelik de yaşarsınız yakın zamanda 🙏🏿
Çok teşekkür ederim 🙏🏼 aynen ne yazık ki ilk baştaki %60 nispeten sağlıklı olsa da sonradan olması gerektiği şekilde yükselmediği için sağlıklı değil bu gidişat dedi. O yüzden beklemeye gerek yok diye ortak karar aldık. En azından 1000 küsür olsaydı keseyi görseydik biraz daha beklerdik ama haftayla da uyumlu olmadı ve dış gebelik ihtimali de olabileceğinden riske atmak istemedik.

Back
X