- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
Arkadaşlar benim bi sorunum var ben biriyle tanışıyorum ama o kişi bana yakın davranınca soğuyorum buluşmak isteyince ben istemiyorum iğreniyorm o kişiden böyle igrenc bir iş yapıyormusm gibi geliyor daha önce hiç bi kimseyle çıkmadım birazda bu yüzden şu an görüştüğüm biri var ve buluşmk istiyo aslında bende tanımak istiyorm onu ama böyle bişey yapmaktan iğreniyorm çok kötü hissediyorum kendimi sizce neden ve ne yapmalıym lütfen fikirlerinizi söyleyin
ömrümde sadece bir kişiye aşık oldm oda platoniklti liseden 5 senedir seviyordm geçen gün karşılaştk aynı mahalladede oturuyoruz lise geçen sene bitti artık üniversiteye gidiyorm onu görmem unuturum derken karşılaştk ve ben onu gerçek anlamda çok seviyorum kalbim yine paramparça oldu onu unutamadığımı anladm sizce bu yüzdenmi böyle oluyo o gününü gün ederken ben onu unutamıyorm kaç kişyi reddettim bişey hissedemiyorm yada soğuyorum yada bigün hissediyorum diğer gün hissetmiyorum niye böyle oluyo ne yapmalym psikolojk bişey7 mi lütfen yardım