Arkadaşlar Çok Acil Bakın

Munis KADIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
132
166
18
26
Merhaba Arkadaşlar,
Ben İzmir'de yaşıyorum. Geçen gün eşimle Kemeraltına gezmeye gittik. Kedimlerim ve Hamsterim var. Onlara bir şeyler almak için ara sokaktaki PetShopçuların oraya gittim.
Dükkanlara bakarken gözüme ilişti bir de ne göreyim.
Kocaman akvaryum gibi bir yere, cin yavru kediler sürüsünce, cins yavru köpekler doldurmuşlar.
Köpeklerden pek anlamam ama bir kediyi asla o şekilde bir fanusun içinde tutamazsın.
Baygın halde bütün hayvanlar yatıyordu.
Kedilerin patileri su içtikleri kabın içine düşmüş kıpırdamıyorlar.
Galiba uyuşturucu vermişler sakin kalsınlar diye.

Sizden ricamdır ki Allah aşkına aranızda yetkili biri varsa o yardım etsin bana, yoksa nereye şikayet edebilirim biri söylesin.

normalde pet shopların hayvan satmaları kesinlikle yasak diye biliyorum hatta bazı türler var onların satışı söz konusu olunca kapatmaya kadar gidiyor iş . Eğer elinizde fotoğraflar video vs. varsa bence önce sosyal medyadan afişe edin çünkü malum bu ülkede adaletin yerine gelmesi için topluluk olarak bir şeylere karşı durmamız gerekiyor . Yine belediyeye de şikayet edebilirsiniz ama para cezası dışında bir şey vereceklerini sanmıyorum . Twitter daki haysev sayfalarına gönderip dikkatlerini çekebilirsiniz en azından .

30.05.2019 CNN TÜRK haberi

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın önceki gün açıkladığı hayvan hakları kanun tasarısındaki pet shop düzenlemesi tartışma yarattı. Düzenlemeye göre, 60 günden küçük hayvanlar satılamayacak, "kısırlaştırılmamış hayvanların ticareti yapılamayacak" ve üretim yerlerinde katalogla satış olacak.

Ay yarabbim içim acıdı okuyunca. Sonsuzlukta hayvanların dili çözülünce onlara kötülük yapanlara davacı olacaklar ya ben de orada olmak istiyorum ya. Ben de onlara hesap sormak istiyorum bu canlar icin

Fotoğraf çekmiştim. Şimdi ilk iş dediğiniz gibi sosyal medyadan paylaşacağım. Adları linç olsun diye. Sonra kurumlara şikayet edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…