Arkadaşlar çok acil yardım!! Hamilemiyim?:(

zodyakkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
23
0
1
28
İyi günler arkadaşlar.Erkek arkadaşımla yumurtlama dönemimde ilişkim oldu.Ama içeri boşalma olmadı.Daha sonra vücudumda bulunan bi enfeksiyondan dolayı 3 ayrı antibiyotik kullandım 2 hafta boyunca.Normalde 14ünde olmam gereken adet kanamam 12sinde oldu.4 gün boyunca çok Az ve açık renkli parlak bir kanama yaşadım.Günlük 1 pedi bile doldurmadı.İlk defa böyle oldu.Adetim bitti ve göğüslerim hala şiş.Kasıklarımda ara ara sancı var.Acaba hamilemiyim?Üzerine mi gördüm?Benim gibi bir durum yaşayan arkadaşlar ne olun yazın.Bu arada 2 gün Aralıklarla idrar testi yaptım ikisi de negatifti.Çok stresliyim,hamile olabilir miyim yoksa ilaçlardan mı?

Gidip kan testi yaptırın içiniz rahatlasın. Buradan anlaşılmaz haliyle

Kan testi yaptırmadan kesin olarak bilemezsiniz. Ancak antibiyotik kullanımı Etkilemiş olabilir.

Kan testi şart.

Kan testi yaptırmadan kesin olarak bilemezsiniz. Ancak antibiyotik kullanımı Etkilemiş olabilir.

Kan testi şart.
Kan testi yaptıramam şu aşamada annem babam sağlıkçı her işlemimi internet üzerinden görüyorlar.İdrar testinde kesin döllenmeden sonra kaç günde çıkar?

Kan testi malesef yaptıramam annem babam sağlıkçı,her işlemimi bilgisayar üzerinden görüyorlar
Bir arkadaşınızın kimliği ile kayıt yaptırın o zaman özel de sonra verilen barkod ile kan veriliyor. Siz verirsiniz. Kimlik sormuyorlar kan verirken tekrar. Ya da bekleyin ama sizin için olumsuz bir sonuç çıkarsa çok geç olmasın. Aileniz kayıtlardan o zaman da görebilir.

Arkadaşlar aynı durumu yaşayan yok mu hiç?
Aynı durumu yaşayan arıyorsunuz haklısınız da ama herkesin durumu farklıdır. Yani bire bir benzerlik gösteren durumlarda bile kimisi hamile kalırken kimisi kalmaz. Yapılacak tek şey beklemek.

Eczanelerde erken gebelik testleri oluyor. Bir de onlardan deneyin. Gününüz geçmişti zaten.varsa çıkar. 5 tl lik testlerden değil. Erken gebelik testi.

Bir arkadaşınızın kimliği ile kayıt yaptırın o zaman özel de sonra verilen barkod ile kan veriliyor. Siz verirsiniz. Kimlik sormuyorlar kan verirken tekrar. Ya da bekleyin ama sizin için olumsuz bir sonuç çıkarsa çok geç olmasın. Aileniz kayıtlardan o zaman da görebilir.
Hangi arkadaş kabul eder bunu? Pozitif çıktığında tcne işliyor.Aile hekimin bilgilendiriliyor

Aynı durumu yaşayan arıyorsunuz haklısınız da ama herkesin durumu farklıdır. Yani bire bir benzerlik gösteren durumlarda bile kimisi hamile kalırken kimisi kalmaz. Yapılacak tek şey beklemek.

Eczanelerde erken gebelik testleri oluyor. Bir de onlardan deneyin. Gününüz geçmişti zaten.varsa çıkar. 5 tl lik testlerden değil. Erken gebelik testi.
Tamam çok teşekkür ederim pazartesi alıp deneyeceğim

Back
X