• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Arkadaslar cok caresizim

eskisehirli2626

OLUŞUM GELİYOR :)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
389
2
96
37
Eskişehir
arkadaslar maya tüp bebekle görüstüm raporsuz ılaclarda dahil 4 bin buluyo BIDE ORDA 15 GUN KALCAZ ETTI 5 BIN siz ne kadara yaptırdınız ve nerde yaptırdınız daha uygun yapan bı merkez varmı memnun kaldınız karar veremıyorum maddıyatta olmadı ıcın beklemek zorundayım suanda dua etmekten baska yapacagım bısey yok 5 bın bulamam esımın ısı yok suanda ıse gırmeden yaptıramam parası olmayan kaderıne razımı olacak burda okuyorum herkes zor olsada yaptırıyor bır gun bende yaptıra bılecekmıyım tutacakmı bılmıyorum doktorlar tup bebek dedıler esımın sperm dusuk normal yolla cok zormus olmuyo zaten 14 aydır olmadı tup bebek dedıler ama maddıyat olmayınca esımın ısı olmayınca 5 bın ama cok para gelıyo nerden bulurum bılmıyorum cok caresızım ALLAHIMDANbaska sıgınacak kımsem yok ben karnımı zor doyuruyorum 4 BINI BULAMAYANLAR NAPICAK ALLAHIM INSALLAH BIZIM GIBI OLANLARA YARDIM EDER

sevgili hemşom ilaçlar dahil 4000 tl çok da pahalı değil aslında.rapor yoksa fiyatlar aşağı yukarı aynı oluyo.hatta mayada şuanda indirim var diye biliyorum bende.ben gürganda yaptırmıştım ilaçsız 4200 idi.
birde genart var ama istersen bi araştır orayı da internetten.parasız malesef bişey olmuyo.bizde ilkinde bi dünya para verdik ama sonuç hüsrandı.şimdi 2.için para lazım ve ben tekrar işe gireceğim mecburen.
Allah yolunu açık etsin canım.birde Ankara yakın istersen günü birlik gidip dönebilirsin.önemli olan transfer sonrası zaten ona da 3-4 gün yetiyo.

tsk canım bılgılerın ıcın 4 bın cok deılde olmayınca cok gelıyo gozumuze malesef parasız adım atılmıyo nasıp herseyın hayırlısı enınde sonunda yaptıracagım ınsallah ALLAHIM herkrsın yardımcısı olsun bu mübarek günde dualaramızı kabul etsin ınsallah bebeklerımıze kavusuruz hayırlısıyla sen ıkıncı denemenı nere dusunuyosun ıns tutar canım

Amiin canım kandiliniz mübarek olsun.ben şuanda ara verdim maddi ve manevi olarak toparlandıktan sonra sanırım önümüzdeki seneye olur 2.tedavi.onu da genartta düşünüyorum çünkü raporumla tek hakkım kaldı ve rapor olunca uygunmuş orası o yüzden.

Meraba hemşerim. Seni yanıltmak istemem ama merkez tercihini iyi yap bence. Bende Eskişehirliyim. Şu an transferimin 11. günü. Ben ilk iki denememi ogü de yaptırdım. negatif sonuç aldım. Bizde de azospermi problemi vardı. Üçüncü deneme için anatolıa ile maya arasında kaldık ve anatolıda karar kıldık. Normal işlem ücreti 3750 tl. ılaçlar da 950 tl civarı tutuyor. Muayene, test ,falan 5000 oluyor. Biz tedavi süresince gidip otobüsle gidip geldik. transferden sonrada anatolıanın misafirhanesinde kaldık. 2 kişi günlük 55tl. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği içinde. hem temiz bir yer. Maya nın fiyatlarını da iyice ara sor.

Back
X