Arkadaslar cok kötüyüm hamilelik oluşmadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Brake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Brake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
387
12
68
arkadaslar sizeee kötüü haberim vaaaaaaaar :(((((
2 gun önce cok kasik agrilarim oldu sonra gecti birden birdaha oldu sabah kalktim dun baktimmm
kou kahverengte bir leke ! Ve ardindan kanama geldiii hemen Dok, gittim ve dediki hamilelik olusmadan bittiiiiiiii :'(
moralim bozulduuuu dun aksam sanki ete benzer gibi iki parcalar dustu rahimden gelen simdi moralim 0 bana akil verinnn :(((
cok kötüyüm yaaaaa :25: :25: Ne kadar beklemeliyim yeni bir hamilelik icin bilen varsa ltf yazsinn :25:

KIMSE YOKMU YAAA :25: :((((
Yardiminiza ve desteginize ihtiyacim vAr suan:(((((((( :25: dunden beri moralimmm 0000000000000000:25:
Böyle bir olay yasamis ar varsa ltf bana akil verrrrrrrinnnnnnnn!!

:25: Simdiden cvplariniz icinnn cooooooooooook TSK EDERIMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
çok üzüldüm....bende düşük yapmıştım bir sabah kalktığımda kanamam vardı doktora gittim bebeği kaybediyoruz dedi kanamayla ve düşük yaptım dünya başıma yıkılmıştı...normalde en azından bikaç ay beklemek gerekiyormuş ama ben hemen hamile kalmıştım şuan 8 aylık bir kızım var :nazar: :nazar: :nazar: sana tavsiyem içini ferah tutman dua etmen ve inanman Allah yardımcın olsun herşeyde vardır bir hayır ...

Sanırım kimyasal gebelik yaşamışsın canım çok geçmiş olsun
Bildiğim kadarıyla kimyasal gebeliklerde bebek yapmak için beklemiyosun
kanamanın bitmesini bekle öncelikle ve doktoruna danış
tekrar ne zaman gebelik deneyebilirim diye

çok üzüldüm....bende düşük yapmıştım bir sabah kalktığımda kanamam vardı doktora gittim bebeği kaybediyoruz dedi kanamayla ve düşük yaptım dünya başıma yıkılmıştı...normalde en azından bikaç ay beklemek gerekiyormuş ama ben hemen hamile kalmıştım şuan 8 aylık bir kızım var :nazar: :nazar: :nazar: sana tavsiyem içini ferah tutman dua etmen ve inanman Allah yardımcın olsun herşeyde vardır bir hayır ...

SAOL cnmm :25: ben dha yeni hamis kalmistim yani coook baslangiciydi bbegi pek gremedim Ck ufakti yada kan birikintisiydi
dok hamilelik yok oldu degince dunya benimde sanki basima yikildi bende 3 ay beklencekmis diye duydum vucut rahat etsin diye
ondan sonra tekrar Hamile kalina bilirmis zanediyorumm,! pEKI Sen ardindan hemen Hamismi kaldin?? dusukten sona????

Sanırım kimyasal gebelik yaşamışsın canım çok geçmiş olsun
Bildiğim kadarıyla kimyasal gebeliklerde bebek yapmak için beklemiyosun
kanamanın bitmesini bekle öncelikle ve doktoruna danış
tekrar ne zaman gebelik deneyebilirim diye

hmmm dk sadece kanaman bitsin dedi ondan sonra ins,, bakalm cnmm artik pek kafama takmamayi dusunuyoum
cok Bitknim:25: Allahim kimsenin basin vermesin cok kÖtüüüüü :nazar: AMINNNNNNNNNNNN

hmmm dk sadece kanaman bitsin dedi ondan sonra ins,, bakalm cnmm artik pek kafama takmamayi dusunuyoum
cok Bitknim:25: Allahim kimsenin basin vermesin cok kÖtüüüüü :nazar: AMINNNNNNNNNNNN

canım kendini harap etme sakın ALLAHTAN hayırlısı öncelikle
yine denersiniz sağlık olsun :nazar:

SAOL cnmm :25: ben dha yeni hamis kalmistim yani coook baslangiciydi bbegi pek gremedim Ck ufakti yada kan birikintisiydi
dok hamilelik yok oldu degince dunya benimde sanki basima yikildi bende 3 ay beklencekmis diye duydum vucut rahat etsin diye
ondan sonra tekrar Hamile kalina bilirmis zanediyorumm,! pEKI Sen ardindan hemen Hamismi kaldin?? dusukten sona????

evet canım ben hemen hamile kaldım kanamam bitti ve bidaha adet olmadım gecikince test yapmıştım hamileydim...içini ferah tut bak en azından kürtaj olmadın bi de bu açıdan düşün Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip ediyo...hıı bide bana hep bi ayağı içerde üzülme hemen hamile kalcaksın demişlerdi :3: o an gülüp geçmiştim ama varmış öle bişey yahuuu:D

Canim cok gecmis olsun..sikma canini zamani deilmis.allahim bilir hemen de olur bekleyedebilirisn..ama yeeki saglikli hayirli olsun:71:

cnm geçmiş olsun üzüldüm ama hayırlısı inş en kısa zamanda olur..
benim bi arkadaşım var hamile kaldı ve düşürdü snein gibi.. doktoru 15 gün hiç ilişkiye girmeyin sonrasında bebekte ypabilirisniz dedii.. ve arkadaşım 15 gün bekledikten sonra ilişki yaptı ve hamile kaldı yani düşükk yaptıgı kanamadan sonra bidaha adet olmadı:)

Ama sen sakn ihmal etme ..tahlililerini yaptr neden olmus arastr lutfen

2 gun önce cok kasik agrilarim oldu sonra gecti birden birdaha oldu sabah kalktim dun baktimmm
kou kahverengte bir leke ! Ve ardindan kanama geldiii hemen Dok, gittim ve dediki hamilelik olusmadan bittiiiiiiii :'(
moralim bozulduuuu dun aksam sanki ete benzer gibi iki parcalar dustu rahimden gelen simdi moralim 0 bana akil verinnn :(((
cok kötüyüm yaaaaa :25: :25: Ne kadar beklemeliyim yeni bir hamilelik icin bilen varsa ltf yazsinn :25:

Canım benım kız arkadasımında dusugu oldu ılk dusugunden sonra 6 ay doktor hamıle kalma dedı ama kız arkadasım 3 ay sonra ıkıncı hamılelıgını yasadı malesef onuda kaybettı sonra tekrar aynı sekılde doktor 6 ay dedı ama kız arkadasım 2 ay sonra hamıle kaldı suan bır yasında bır kızı var gayet ıyı cok rahat bır dogum gecırdı... Hersey gayet yolunda bunyene baglı bır suresı oldugunu dusunmuyorum ama doktorunuda dınlemek lazım en az altı ayda vucudun kendını toparlar... Allah yardımcın olsun sıkma canını umarım en yakın zamanda saglıklı bır sekılde hamıle kalır bebegını kucagına alırsın...

canım kendini harap etme sakın ALLAHTAN hayırlısı öncelikle
yine denersiniz sağlık olsun :nazar:

tmm cnm cokkk sagol destegin icinnn kendimi harap etmemeye calisicagim ins COOK dua ediyorummmm
ins bir bebisim olcak:25:

Canım benım kız arkadasımında dusugu oldu ılk dusugunden sonra 6 ay doktor hamıle kalma dedı ama kız arkadasım 3 ay sonra ıkıncı hamılelıgını yasadı malesef onuda kaybettı sonra tekrar aynı sekılde doktor 6 ay dedı ama kız arkadasım 2 ay sonra hamıle kaldı suan bır yasında bır kızı var gayet ıyı cok rahat bır dogum gecırdı... Hersey gayet yolunda bunyene baglı bır suresı oldugunu dusunmuyorum ama doktorunuda dınlemek lazım en az altı ayda vucudun kendını toparlar... Allah yardımcın olsun sıkma canını umarım en yakın zamanda saglıklı bır sekılde hamıle kalır bebegını kucagına alırsın...

saol cnm aminnnn insss :nazar: bende dudum arka arka hamile kalirsan dusuk yasarsin diye ama bu bebgin buyukluylemi alakali acaba :25: benimkisi daha coooook ufakti yaa 2mm kadar bsi :25: simdi kafam karma karisik Oldu benim bebegim daha olusmamiti bilee:((((
yinede 3 aymi beklemem lazimmm yeni hamilelik icin????

cnm geçmiş olsun üzüldüm ama hayırlısı inş en kısa zamanda olur..
benim bi arkadaşım var hamile kaldı ve düşürdü snein gibi.. doktoru 15 gün hiç ilişkiye girmeyin sonrasında bebekte ypabilirisniz dedii.. ve arkadaşım 15 gün bekledikten sonra ilişki yaptı ve hamile kaldı yani düşükk yaptıgı kanamadan sonra bidaha adet olmadı:)

is cnm Allahtan dilegim tekrar Hamis olmak saglikli olsun ve böyle bir aciyi kimseye yasatmasin rabbimmmm amin :nazar:

cnm ümidini yitirme benım en yakın arkadasım.
1,5 senelık evli.
ilk gebeliğini 3 aylık evlıyken yaşadı.
dış gebelıkmış olması.
sonra doktor 6 ay gebe kalma demiş.
o 3 ay gectıkten sonra yıne gebe kaldı oda düştü.
sonra tekrra bı 3 aylık aradan sonra yıne gebe kaldı oda duştu.
yani 1 senede 3 gebelık yasadı. tutmadı gercı ama suan tutmamasının tedavısını gözrüyor.
ben kurtaj olundugunda iç temızlendıgı için kolay hamıle kalındıgını duymuştum

bende mayıs ayındA DÜŞÜK YAPTM sabah kalktığımda kanamam gelmişti doktora gittm için temizlenmiş zaten dedi.kimyasal gebelikmiş bnmkiside.sormuştm beklemem gerekirmi diye bu tarz düşüklerde yani kürtaj olmadan beklemeye gerek yok.kanaman bittiğinde normal ilişkine devam et demişti hiç sıkma canını.bende çok üzülmüştm ama ne çare.inş.yeniden hamile kalırsın...

geçmiş olsun canım bende geçen ay 10 gün annelik hayyalleri kurduktan sonra kanama ile bebğimi kaybettim, yani kimyasal gebelikmiş böyle kürtaj gerektirmeyen düşüklerde korunmana gerek yok, tekrar bebek düşünebilirsin ama tahlillerini yaptırmayı unutma sakın...

kuzum merhaba üzülme sakın yine olur inşallah.seniçini ferah tut topiğe gel hepimiz yanındayız merak etme...

Back
X