Arkadaslar cok kötüyüm hamilelik oluşmadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Brake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yalnız değilsin.. sanırım daha yeni yeni günün geçmişti.. sağlıklı bir bebek olsa düşmezdi hayırlısını iste.. ben 9 hatalık hamileyim bugun doktor boş gebelik dedi pazartesi son kez bakıp kürtaj dedi.. en azından kürtaj yaşamamış olacaksın.. isteyen herkese doğru zamanda sağlıkla inşallah..

Brake canım çok geçmiş olsun.Sanırım kimyasal gebelikmiş.Allah inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalmayı nasip eder.Kendiliğinden sonlanan bir gebelik olduğu için korunma sürecine gerek yok diye biliyorum.

canım yalnız değilsin.. sanırım daha yeni yeni günün geçmişti.. sağlıklı bir bebek olsa düşmezdi hayırlısını iste.. ben 9 hatalık hamileyim bugun doktor boş gebelik dedi pazartesi son kez bakıp kürtaj dedi.. en azından kürtaj yaşamamış olacaksın.. isteyen herkese doğru zamanda sağlıkla inşallah..

ins cnm eet Allahtan kurtaj degildi cnm sanada gecmnis Olsun cnm Allahimmmm saglikli bebisler nasip etsin :nazar:

Brake canım çok geçmiş olsun.Sanırım kimyasal gebelikmiş.Allah inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalmayı nasip eder.Kendiliğinden sonlanan bir gebelik olduğu için korunma sürecine gerek yok diye biliyorum.

hmm ins cnm öyledir bilmyorum nasil oluyor korunmamami lazim 3 ay diye duydum yoksa bebis tekrar duser diye biliorum benim pek
bilgim yok cnm Gebelik hakinda :25: Ins öldir Allahim biran önce bebek isteyenleri kucagina nasip etsin :nazar: aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaslar simdi ben ne zaman tekrar Hamis ola bilirim aranizda bilen varsa
ltf bana yardmci olsun :25: Ben 3 ay sonra duydum ama o kurtajlami alakali acabaaa???
BASINDAN GECIRMISY ARK: VARSA BANA YARDIMCI OLUN LTFF :25: :25: :25:

(Cevaplariniz icin tsk ederuim simdidennn)

Son düzenleme:
çok üzüldüm....bende düşük yapmıştım bir sabah kalktığımda kanamam vardı doktora gittim bebeği kaybediyoruz dedi kanamayla ve düşük yaptım dünya başıma yıkılmıştı...normalde en azından bikaç ay beklemek gerekiyormuş ama ben hemen hamile kalmıştım şuan 8 aylık bir kızım var :nazar: :nazar: :nazar: sana tavsiyem içini ferah tutman dua etmen ve inanman Allah yardımcın olsun herşeyde vardır bir hayır ...

-cok tsk ederim cnm cevap icin Günün düzene girdimi yoksa girmedenmi hamis kaldin cnm cok merak ettim cunku benim suan adetim düzensiz geliyor ve dok 3 ay daha bekle dedi duzenli gelmesi icin:((( simdi suanda hamis kalamammi:( duzenlenmesi icin beklememi lazim 3 ay :(((:44: copk merak ediyom cnm cevap larsan sevinirimm:16:

KIMSE YOKMU YAAA :25: :((((
Yardiminiza ve desteginize ihtiyacim vAr suan:(((((((( :25: dunden beri moralimmm 0000000000000000:25:
Böyle bir olay yasamis ar varsa ltf bana akil verrrrrrrinnnnnnnn!!

:25: Simdiden cvplariniz icinnn cooooooooooook TSK EDERIMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!

-cok tsk ederim cnm cevap icin Günün düzene girdimi yoksa girmedenmi hamis kaldin cnm cok merak ettim cunku benim suan adetim düzensiz geliyor ve dok 3 ay daha bekle dedi duzenli gelmesi icin:((( simdi suanda hamis kalamammi:( duzenlenmesi icin beklememi lazim 3 ay :(((:44: copk merak ediyom cnm cevap larsan sevinirimm:16:

çok geçmiş olsun ...bende 2 defa yaşadım bu şekilde oldu:25:bana da yorulma yat fln fln aşırı bel ağrıları çektim sonra kanamam çok tuhaftı dr.a gittim tutunamamış bebeğin dedi ....çok kötü oldum ..nerdeyse ağlıcaktım oracıkta ....ama korunmama fln gerek yokmuşş..regliyle gittiği içinn bi sorun yokmuşşşş bana dewam et çalışmalarına dedi.....sende sıkma canını we çalışmalara dewam et.....

KIMSE YOKMU YAAA :25: :((((
Yardiminiza ve desteginize ihtiyacim vAr suan:(((((((( :25: dunden beri moralimmm 0000000000000000:25:
Böyle bir olay yasamis ar varsa ltf bana akil verrrrrrrinnnnnnnn!!

:25: Simdiden cvplariniz icinnn cooooooooooook TSK EDERIMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!

çok geçmiş olsun ...bende 2 defa yaşadım bu şekilde oldu:25:bana da yorulma yat fln fln aşırı bel ağrıları çektim sonra kanamam çok tuhaftı dr.a gittim tutunamamış bebeğin dedi ....çok kötü oldum ..nerdeyse ağlıcaktım oracıkta ....ama korunmama fln gerek yokmuşş..regliyle gittiği içinn bi sorun yokmuşşşş bana dewam et çalışmalarına dedi.....sende sıkma canını we çalışmalara dewam et.....

Back
X