Çocuk Hastalıkları arkadaşlar coook acılll yardım ltfeennnnnnnnnnnnnn:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

0kahya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
29
0
6
Siirt
mrb arkadaşlar 56 günlük oğlum var hep kabız sütüm yetmediği için mama veriom 2si birden zeytınyağı ver dediler verdim gaz ilacı verdım hiç faydası olmadı bna su vermemi sölediler susuzluktan kabız olduğunu sölediler sizce su vermelimiyimmm siz verdinizmii???????????

merhaba ,

benim bebeğimde mama kullanıyor kabızlık yaşamadık ek besine geçene kadar.. zaten mama içiyorsa su içirmene gerek yok mamayı ölçüden biraz daha az koyabilirsin.. gaz sorununuz varsa gaz ilacı olarak bibifrom( tam böyle yazılmıyo olabilir ) almanı tavsiye ederim çok etkili ben çok memnun kaldım 14 günlük oluyor bir paketi 25tl di yanlış hatırlamıyorsam eczaneler istenildiğinde getiriyor ..

zeytinyağını yada vazalini poposuna sür yumuşattsın .

:emir_bebek:

merhaba ,

benim bebeğimde mama kullanıyor kabızlık yaşamadık ek besine geçene kadar.. zaten mama içiyorsa su içirmene gerek yok mamayı ölçüden biraz daha az koyabilirsin.. gaz sorununuz varsa gaz ilacı olarak bibifrom( tam böyle yazılmıyo olabilir ) almanı tavsiye ederim çok etkili ben çok memnun kaldım 14 günlük oluyor bir paketi 25tl di yanlış hatırlamıyorsam eczaneler istenildiğinde getiriyor ..

zeytinyağını yada vazalini poposuna sür yumuşattsın .

:emir_bebek:[

tşşkr ederim yardımın için ama üzülüom içi kurur falan diolar

Kaynatışmış su verebilirsin Cnm mesela günde 2,3 çay kaşığı benimde 2 aylık bebeğim var bende veriyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim de 5 aylık bir oğlum var. Biz de ikinci ayımızda mama takviyesine başladık. Kakasının kıvamı yoğunlaşmaya başladı. iki günde bir yapmaya başladı. Gittiğimiz doktorlardan biri bebeğin gelişimi iyiyse su vermenin bir zararı olmadığını söyledi. Ben de vermeye başladım. Sonra o sıkıntımız bitti.

O kadar kucuk bebege su verilmez mamadan aliyor suyunu aliyor zaten.bazi mamalar bazi bebeklerde kabiz yapar mama degisikligi yapman lazim benim kizimda sma kabizlik yapmisti.aptamile gectik aptamilin conformili kabizlik yapmiyor.fakat milupada gdo cikti humananin kabizliga iyi gelen bir mamasi var bulabilirsen onu icir

Canım, ben de bebeğinin su vermek için küçük olduğunu düşünüyorum. Doktorunla görüşüp mamayı değiştirmeni öneririm. Gaz sorununa gelince... Benim kızımda da ciddi gaz sorunu vardı. Üstelik kolik bir bebekti. Piyasadaki hemen hemen bütün gaz ilaçlarını denedik. Sadece "Biogaia" adlı bir ilaç bize çare oldu. Ama şunu unutma birine iyi gelen ilaç bir başkasında işe yaramayabiliyor. Deneyip bulacaksın maalesef. Minik bebeğinin bir an evvel ağrıları son bulur umarım.

mrb arkadaşlar 56 günlük oğlum var hep kabız sütüm yetmediği için mama veriom 2si birden zeytınyağı ver dediler verdim gaz ilacı verdım hiç faydası olmadı bna su vermemi sölediler susuzluktan kabız olduğunu sölediler sizce su vermelimiyimmm siz verdinizmii???????????

Benim bebeğim2 aylıkdi yine böyle temmuz mama vermediğim halde sadece sütum yetiyordu doktor az az su ver çünkü havalar çok sıcak eski zamanlar gibi değil dedi düşün ben süt verirken önerdiğine göre bence ver canım artık havalar normal değil mevsim normalleri üzerinde mamadan sonra bi cay kaşığı felan

Mama suyla yapildigi icin zaten su verme diyioruz mama icen bebeklere su verilmiyor mamadan aliyor su ihtiyacini. suyu 6 aya kadar vermeyin diyolar eger sicak yerde yasiyorsaniz yazin gunde iki cay kasigi en fazla diyorlar ama pek tavsiyede etmiyorlar icirmek isteniyorsa o sekil tavsiye ediyorlar.bu arada benim bebegimde cok gazliydi butun gaz ilaclarini kullandim tek iyi gelen nurse harveysti belki senin bebegede iyi gelir

Son düzenleme:
mama bebeği susatır.suyun yerını verdiğin mamadaki su asla karsılamaz.mama kabız yapıyr evet.ben z.yagı koyarm mamasına fayda etmıyo ıyıce tıksınıyo cocuk mamadan.tavsıyem asla kulak cubuguyla kaka yaptrma kabız fitili var al onu kullan yarm atıyosnoldu bıttı.

Ben de kizimda yasadim bu sorunu. 9 gun boyunca kaka yapmadigi oluyordu. Ilk 6 ay sadece anne sutu ile beslendi . Doktorjmuz ek kidaya basladiginda gecer demisti dedigi gibi de oldu su an 11 aylik hrr gun yapiyor artik.

Benim oğlum uc aylik sade anne sütü aliyor haftada bir ancak yapiyor oda fitille zeytinyağı yada popasina bisey surmek hic bi ise yaramadi hele sabun sakın surme dr a sordum fitilin yarisini ver dedi verir vermez yapti su vermeye gelince ben vermiyor dum ama bebek o kadar cok ağlıyor du ki su verince sustu ihtiyaç duymasa istemez icemez zaten kabizligin susuzlukla alakasi yok bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X