- 5 Mart 2018
- 375
- 158
- 103
- 41
- Konu Sahibi Manolyalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim yeni gördüm msjıDeğerleriniz normal bir sıkıntı görünmüyor amh bakıldı mı
Merhaba yeni gördüm msjı çok teşekkür ederim birde serbest testosteron diye Bi sonuç geldi kaç olması lazım bu değerin bilginiz varmı acabaBunlar Adetin 3. Günü tahlilleri ise gayet normal görünüyor
Cillop gibi MasaAllah)
Yaaa gerçekten miCillop gibi MasaAllah)
Merhaba yeni gördüm msjı teşekkür ederim amh ne oluyor acaba tam bilmiyorum benDeğerleriniz normal bir sıkıntı görünmüyor amh bakıldı mı
Referans araliği kaç? O aralik içindeyse sorun yok. Testesteron erkeklik hormonu sayiliyor. Kadinlarda yuksek olmamasi gerekli. Pko gibi hastaliklarda yuksek buluna biliyorYaaa gerçekten mi:) çok teşekkür ederim testesteronda 1 çıkmış bu ne demektir ki
Referans araliği kaç? O aralik içindeyse sorun yok. Testesteron erkeklik hormonu sayiliyor. Kadinlarda yuksek olmamasi gerekli. Pko gibi hastaliklarda yuksek buluna biliyor
Yaaa daha doktor görmedi bakalım o ne dicek teşekkür ederim çarşamba da rahim filmi randevum varTsh yüksek 2.5 alti olması lazım gebelik istiyorsaniz
Rahim filmi yaptırdınız mı hiç zormuNormal canim
Evet 1.5 sene once yaptirdim. Hiç zor degil. Bende sadece gaz sancisi gibi hafif sanci olmuşdu o kadar. Küçücük sizilara dayana bilmeliyiz zaten. Kadin olmak başli başina bir dayaniklilik ister. Yaptir geciktirme. Rahim filmi sonrasi tuplerde geçit daha iyi oldugu için hamilelik ihtimali de artiyor.Rahim filmi yaptırdınız mı hiç zormu
Ama eşin de sperm testi versin. O vermeden tedaviye, hormonlara kesinlikle başlama. Çocuk olmamasini 50 faiz sorumlusu erkekRahim filmi yaptırdınız mı hiç zormu
Yumurta sayınız hakkında bilgi veriyorMerhaba yeni gördüm msjı teşekkür ederim amh ne oluyor acaba tam bilmiyorum ben
Tsh yüksek 2.5 alti olması lazım gebelik istiyorsaniz
Ablanız istisna imkansiz demedim gebe kalmak zorlaşır ayrıca bebekte zeka geriliği sebep olabiliyor sizde olmadi diye bu yanlış bilgi olcak değil ayrıca ablanizda ilac kullanmış o değerle dogurmamisBenim ablam 6 tsh ile gebe kaldı ve doğurdu. İlaçlarını da düzenli şekilde kullandı. İmkansız değil yani.