Arkadaşlar dertleşmek istiyorum🥺

bilginhome35

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
84
-5
88
27
Ben 4 yıllık evliyim 26 iki yıl once kimyasal gebelik geçirdim ama sonrasinda gebelik oluşmadi. Farkli farkli hastanelere gittim muayene oldum ne bende ne eşimde sorun var. İkimizde saglıklıyz. Haftaya çarsamba tam 4 senelik evli olacagim. Ama artk çok yoruldum, kafama takmıyorm desemde en ufacik laf veya televizyondaki bir görüntü canımı acıtıyor. Boşa cabalamaktn Yoruldm artk. Bıktm baskalarinin cocugunu sevmekten, bir bebek kucagima aldigimda acaba benimde olur mu demekten yoruldm. Umutsuz olmak istemiyorm ama bazi zmnlarda umudumu ve inancimi kaybettigimi hissediyorm. Ne yapacagmi bilmiyorm. Belki sizlerle konusmak iyi gelir diye oyle yazmak istedim. Kusura bakmayn simdiden.

Öncelikle stres yapmayın malesef ki stres çok etkiliyor..benimde 2 sene olmadı tüp bebeğe kadar gittim (bazı sebeplerden ötürü benim çocuğumun olmayacağı söyleniyordu ) gittiğim tüp bebek doktoru da benim stres yaptığımı hamile kalabileceğimi söylüyordu..Kafamdan tamamen bebek düşüncesini sildim attım rabbim büyük dedim olmazı kabullenmiştim sonra bi gün reglim gecikti ihtimal vermiyordum bi test yaptım çift çizgi şimdi 29 haftalık hamileyim bir kızım olacak allah nasip ederse ben o ay sadece bit kere ilişki sonrası ayaklarımı havaya diktim ve ilişki sonrası hemen ayağa kalkmadım uzun süre o şekilde yattım duşa geç girdim belkide o şekilde hamile kaldım bilmiyorum rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah dualarım sizinle

Amin insallah saglikli bi sekilde bebişinizi kucaginiza alirsinz insallah o kdr stresli ve zor zmnlardn gectim ki hala zaman zaman zorlaniyorm umarim bigün gecer gider bu zmnlar

Mrb cnm bende 2 yıllık evliyim benimde çocuğum yok tedavi görüyorum eşimde sıkıntı yok ben pcosum ve sol tüpüm kapalı çıktı hsg sonucunda rahim filmi denedinmi hiç ?

Çok gençsiniz vardır bi vakti korunmasız devam edin bence olur strese girmeyin

Mrb cnm bende 2 yıllık evliyim benimde çocuğum yok tedavi görüyorum eşimde sıkıntı yok ben pcosum ve sol tüpüm kapalı çıktı hsg sonucunda rahim filmi denedinmi hiç ?
Ben ozele gittim. Ozeldeki doktorum dha once kimyasal gebelk gecirdigim icin rahim filmi istemedi stres sorunun dedi. Ama strese girmedgm zmnlrda niye olmuyo diye sorgulamaktan bktm artk. Ama cektiricem bende hsg. Ne kist kitle yara hicbisey yok bnde. Nede adet duzensizligi

Çok gençsiniz vardır bi vakti korunmasız devam edin bence olur strese girmeyin
Ztn sorun şu ki evliligimn ilk gününden beri korunmasiz deniyorm. Kendi icimde sorgulamak yordu beni. Bi yandan sizin yorumunuzuda düsünuyorm diyorm zmni var ama iste ne diyeyimm ins olur

Biz 8 ay korunduk ondan sonra denedik ama bende adet düzensizliğide vardı kilo da tabi tüp bebek yaptım işte kimyasal oldu şuan diyete girdim kilo vermeyi planlıyorum ondan sonra tekrar transfer olmayı düşünüyorum tabi o zamana kadar doğal yoldan deneyeceğim yine bu arada bu arkadaşım da tüp bebek tedavisi görüyor 2 kere negatif ile sonuçlandı SMD tekrar transfer olucak doktoru arkadaşıma stres için bir iğne yapmış göbekten sizde yaptırın isterseniz böyle bir şey varmış ben ilk defa duydum stres yönetiminizi yapamıyor iseniz bı araştırın derim

Deneyecegm tesekkurler bu arada

Rica ederim ne demek nerede oturuyorsunuz siz
Bursada oturuyorm ben. Devlet hastanesinede gittim ozelede gittim hepsi ayni seyi söyluyo sagliklisn bi sorunn yok stres diyo. Ama devletteki doktor ilgilenmiyo basindan atiyo ilgilenmiyo sadece karindan usg yapip hadi git baska hastaneye tüp bebek asilama yaptr snra gel deyip gonderiyo. Ama ozeldeki doktorm kimyasal gebelik yasamissn o dusen keseyide görmüssn hsg gerek yok parani bosa harcama hicbiseyn yok diyor. Amaaan hersey. Zmni var dmkki

Ne demek rahim filmine gerek yok nasıl bı doktor o? Tüplerin tikaliysa hiç gebelik olmaz boşuna bekleme. Onu öğrenmenin tek yolu rahim filmidir .Bana da doktor herşey normal bişey yok deyip oyaladı bir yıl en sonunda ben dedim artık rahim filmi cektireyim. Çektirdim tüpün biri kapalı çıktı buda normal yollardan gebe kalmayı yüzde elli düşürüyormuş yani gebelik süresini uzatıyor. Ama eğer ikisi birden kapalıysa normal yollardan hamile kalınmaz.Belki başka sorun vardır bence Rahim filmi çektir.

Son düzenleme:
Peki tek tüp kapaliysa nasil bi tedavi oldun yani ameliyat mi baska bisey mi

Ovulasyon testi denediniz mi hiç?

Zaten herşeyin başı o stres degilmi yaşınız çok genç daha zamana bırak dualar et onunda bir vakti vardır Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Canım bende 5 yıllık evliyim hiç korunmadım rahim filmidr aşılamadır vitaminlerdr hep uğraştm 2 kez dış gebelk geçirdim tek tüpüm alındı 1 kimyasal geblk yaşadm en sonunda tüp bebek denedik çok şükür ilk seferde tuttu şimdiki aklım olsa hiç o stresleri çekmeden direk yaptırırdım eğer ki imkanın varsa dene derim

Merhaba bende bursada yasıyorum bende aynı şeyi yasıyorum. Hsg de cektirdim tüpüm kapalıymıs açıldı ama hala hamile kalamadım. Aşılama denicem umarım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…