arkadaşlar develette tüp bebek yaptıranlar deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız .

GUL8894

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
206
11
38
35
İstanbul
şuanda tüp bebek sürecine giriyoruz .ayın 10 na süleymaniye kadın doğum hastanesinden randevu aldım tüp bebek başvurusu yapıcaz deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

şuanda tüp bebek sürecine giriyoruz .ayın 10 na süleymaniye kadın doğum hastanesinden randevu aldım tüp bebek başvurusu yapıcaz deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba. Kimse soruna cvp vermemis ama bu surecte sen ne yaptin bilgi verir misin? Ben de suleymaniye (seniha şakir) de tup bebek tedavisine baslamayi düşünüyorum. Lutfen neler yaptigina dair bilgi verir misin? Simdiden teşekkür ederim

canım şöyleki ben aradım adetliyken(2.-3. günü) randevu almadan gel dediler.gittim adetliyken muayne oldum kan verdim martın 3ne eşime spermigram için gün verdiler bir liste verdiler evraklar var.onlarda şöyle hsg filmi 2 yılı geçmemiş,ahm testi diye bi test,adetsizken muayne ,sgk prim dökümü,evlilik cüzdanı fotokopisi,aile nüfus kayıt örneği .evraklarımı hazırlıyorum şuan eşimin sonucunuda alınca hepsini götürücem bende bilmiyorum ondan sonra belli olcak ne olacağı.peki senin durumun ne istersen ekle beni haberleşelim

Teşekkür ederim. Ozel mesaj gonderemedim. 50 mesaj sınırı varmis.ahm testi neymis ilk defa duydum.rahim filmini cektirmediysen findikzadede cektirmeni tavsiye ederim. Ben orda 10 gun once cektirdim. Cok rahatti.bir de spermigrami orda yaptirmak sart mi? Bizdeki sorun polikistik oolmam.daha onceden Bahçeci umut tup bebekte tedavi gordum. Tuttu fakat dusukle sonuclandi. Doktor size ne soyledi sorun ile ilgili?

yanlış yazmışım canım kusura bakma amh testi anti mülleran diye bi test.evet spermigram ve kan testlerini orda istiyolar.bizde eşimde sorun canım sperm azlığı ama bu sefer gittiğimde sanırım bendede pko oluşmuş net bişey demedi ama öyle anladım rahim filmim var benim geçen yıl çektirmiştim.bu durumda ne zaman gidicen

merhbalar..
devlette değil ama bizde şuan bu süreçteyiz kısaca yaşadıklarımızı aktarayım
adetimin ilk günü muayene oldum eşimden ve benden genel kan, hormon, genetik testleri alındı. eşiminden sipermiyogram. eşimin sperm sayısı az oldugu için hücre yenileyici ilaç ve iğne verildi. banada folik asit ve b12 iğne kullanmamı söyledi. bundan sonra adetimin ilk gününü bekledik dün oldum ve doktorum muayeneye çağırdı ganalf f 450 flakan iğne verdi her akşam 150 mg yapılacak 4. güne randevu verdi tekrar bakalım şimdilik böyle sabırla bekliyoruz..

Ben yaza ancak baslarim. Zaten su an ist. Degilim. Sen yasadigin surec,doktorlarin tutumu ile ilgili bilgi verirsen en azindan kafamda sekillenen fikir dogrultusunda orasi mi ya da baska bir yer mi diye karar veririm. Sizin sonuclar da inşallah iyi cikar. Benim endisem zamandan yana. Ist. Yasamadigim icin tedavi sureci ne kadar kisa olursa benim icin o kadar güzel olur.

burda duyduğum kadarıyla uzun biraz ya canım sen nerde yaşıyosunki orda yokmu devlet yapan.he birde bilgi edinmek istiyosa 2014de tüp bebek yapacakların paylaşım topiği diye gir ordada çok paylaşımlar var.bende gelişmeleri yazarım sana merak etme canım

Bulundugum yerde yok cnm ya. Nasip artik. Rabbim isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin . Uzun protokoller gerekiyorsa ozelde yaptirmaktan gayri care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…