Arkadaşlar doktor yardimi acill,lutfen

Prepareforchange

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
8
0
86
26
Ben burun estetigi dusunuyorum teoman dogan,resit burak kayan,volkan kahya,aykut ozpur bu doktorlari begendim fikri olan yardimci olabilir mi???

Aykut özpür çok kaba bi adam ve çok ukala, beni eldivensiz ve asistansız meme muayenesi yapmıştı, aradaki farkı doğru dra gidince anladım. Yoksa ben de onu düşünmüştüm. Ucuzda değil, bence ona gidene kadar diğerlerini de düşünebilirsin.gidip 300lira muayene parası verme bence.Teoman doğan da baya iyi, ben onu düşünüyorum. Bu arada şimdi gelip yok şöyle iyi Dr böyle iyi bilmem neciler gelecek, işte sen fakesin de karalıyorsuncular, valla fake falan değilim, yakın tarihte yaşanmış bişi bu. Ha adamına göre davranan bi Dr sa eğer onu da bilemem, öyleyse daha vahim, drluk ticaret değil, tıp okuyorsun boru değil yani!!!

Canım Ankarada Selçuk ışığa yaptırdım çok rahat geçti iyileşme süreci çok güzel bir burnum oldu ankaradaysan git görüş derim. Serdar Öztürkte olabilir canım ikiside gata emeklisi tecrübeli doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…