Bebek Beslenmesi Arkadaşlar dört aylık bebeğim var masadan baska bişi yemiyor neyi nasıl ek besin olarak verecem acil

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Erva_rana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
39
4
86
Acil yardım dört aylık bebeğim anne sütü almıyor sürekli formül süt içiyor ek gida neyi nasıl verebilirim iki saate bir mama yemek istiyor doktor mana saatinin arasını aç dedi ama kaşığı görünce ağzını açmıyor ve ağlıyor

Acil yardım dört aylık bebeğim anne sütü almıyor sürekli formül süt içiyor ek gida neyi nasıl verebilirim iki saate bir mama yemek istiyor doktor mana saatinin arasını aç dedi ama kaşığı görünce ağzını açmıyor ve ağlıyor
Inan sanslisin arkadaşım benim bebegimde mama yemiyor 4 aylık oldu 1 ay önce mamayi bıraktı anne sütü zaten hiç almadı hipp marka kavanoz mamalar var migrosta bir dene meyve puresinden başla silikon kaşık kullan olmadı önce parmağınla ağzına sür tadını bir alsın herşeyi önce diline değdir bebeğinin farklı tadlara alissin derim ben

Back