Arkadaslar durum.cok vahim lutfen yardim edinn

yasel

utkum iiki varsin
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
207
0
296
Kocaeli
Slm kizlar kisin bir yabanci numara aradi beni burhan adinda biriyle gorusmek istedigini soledi birverkek yanlis deyip kapatim bi muddet sonra tekrar aradi konusmak bistedigin. Soledi reddettim iki uc gun boyunca aradi tersledim sonra bi bayan aradi benim.numarami girmys kimsin sen esimle gorusuyosun dedi yok dedim olanlari anlattim ona konu kapandi dun bana gelen bir telefon cok sassirtti bi.bayan aradi esiyle girustugumu soledi benibyabanci numaradan arayanin esi hanimefendi ben esinizle gorusmuyorum die olanlari.anlattim esinden supelenmis tlfnunu formatlatmis benim.numaram cikmis sindi kadin vasima bela anlattim olanlarida sonra bi bayanin aradiginida anlatim benden tlf nosu istiyo ustune kac ay gecmis bende yok o konu ozaman.kaoandi dedim anlamiyo neden. Kayit etmedin dio eger o numarayi vermessen bu numarayi polise vercem dio simdi ben ne yapcami bilmiyorum. Durduk yere basima is acildi

Kadını engelle sonrada calls blacklist uygulamasını indir.
Bilinmeyen numaraları (yani kayıtlı olmayan numaraları) ve gizli numaraları engelle burdan.
Rehberinde kayıtlı olmayan kimse ulaşamasın sana.

Bir şey yapamaz merak etme,ne suçun var ki takma

polıse ne dıye verıcekmıs
esımın telefonunda bı no gordum onu getırdım bakın mı dıyecekmıs :D
blöf yapıyor
sızın bı sucunuz yoksa rahat olun bıdaha ararsa benı tehtıt tacızden sızı sıkayet ettım yakında karakoldan gelırler buyuzden benı aramayın de :D o dusunsun gerısını

Polise verip ne diyecekmiş ki sormadın mı?
Senin başım belada demen de ayrıca tuhaf. Polise gidip bu kadın kocamı arıyor derse bir taraflarıyla gülerler.
Bir daha ararsa söyle kocasına sahip çıksın o.

E siz polis lafini duyunca verceksiniz ya hemen,ondan bloftur o. Anlamadigim sey,numarayi ver ne zaten sizi o numaradan aramadimi bu kadin..
Ayrica polise gtti diyelim,ciddiye alindi diyelim,sizin sucunuz yok. Bence o adami da kadini da engelleyin hala no.lari telefonunuzda varsa. Arayamasinlar sizi..

Hiç birşey yapamaz asıl o sizi rahatsız ediyor kendi kafasında uyuduruk hikayesi için

Aramaya devam edersen asıl ben seni vericem polise de. Kocaları haltları yer bunlar kadınların peşine düşer. hanımmm hanımmmm o irkek benim bir daha aradığını görmeyim :ukala::ukala:
Aman sahip çıkın evcillerinize millet kocalarınızın peşinde zaten

Sende deki bidaha ararsan ben senin numaranı veririm de.:-)engelle gizli aramaya bilinmeyen noyada kapat

bişey anladıysam ne oliyim :kızgın:nasıl karışık yazılmış biraz düzeltin konuyu bence

bu komik kadınlar beni benden alıyor ..
ne diycekmiş polise acaba merak ettim..
kocasını versin polise madem..

Siz polise gidip onun numarasını verip sizi taciz ve tehdit ettiğini soyleyin

Back
X