arkadaşlar merhaba hepimiz türlü türlü sıkıntılarla uğraşıyouz zaten kendi ailemiz eşimiz bide gereksiz insanlar yokmu çevremizde ne kadar aile olsakta elti bana hep komşudan arksız gelmez,hepsine evimi açıyorum kalbimi açıyorum ama bi yere kadar,kıskançlıklarına başka başka sorunlara girmek bile istemıyorum tipik eltilik, ama bu kadar çingenelik olmaz ya..bı kac gun sonra dogumun olcak allahın ıznıyle yavas yavas eksıklerımı bitirdim abartmadan,daha şimdiden başladı uşağımın poposu pişik olmus kremin varmı?diye,6 aylık bi bebeği var 6.çocugu,bakkal market heryer yakın burda,hayır mesele pişik kremı deil bı kremle gariban olcak deilimde ben bebegıme aldıgım seylerı ortak kullanım için almadım ki,alıştım diğer ısteklerıne yemek takımı,tencere,ütü,vs aklınıza gelecek herşey,ama bu devam etcek sımdıde bebek bezı,yok sampuan ya ben kımseden bı bardak su ıstemem,bu ne laubalilik,bi sınır yok onu demek ıstıyorum,ne yapabılırım arkadaslar hepımız aynı apartmandayız,bi şekilde hayır nasıl derim bi şekilde...