Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün kala bile kandan öğrenen olabiliyo canım benim 3 gün kala idrardan bakmıştım ve çok çok silik 2. çizgiyi görmüştüm eğer kandan baktırırsan çok daha garanti olur ve eğer gebelik varsa çıkar.arkadaşlar bnm bu ayın 8i şüpheli ilişki tarihi kanda tahlil yaptırsam çıkar mı adetime 4 gün var
bnde ilk gebeliğimi öle öğrenmiştim ama ya geç döllenmeyse10 gün kala bile kandan öğrenen olabiliyo canım benim 3 gün kala idrardan bakmıştım ve çok çok silik 2. çizgiyi görmüştüm eğer kandan baktırırsan çok daha garanti olur ve eğer gebelik varsa çıkar.
ya baktırsam mı bilmiyorum ki ilk bebeğim düştü normalde 28 güne birdi adetm düşükten snra ilk adetten snra düşündük oda 21 gn snra oldum yani kafam çok karışıkcıkar..ben adetıme 4 gun varken kanda ogrendım kı hatta ıdrar testınde bıle cıkmıstı
haklısın biraz bklemeliyim bncede korkuyorumda negatif çıkar de geç döllenmeyseÇıkar tatlım degerlerinden anlarsın. Lakin şöyle bi durum var bu açıklamalı bir şekilde izah edildi doktor tarafından bi cok gebelik erken verilen kan yüzünden sonlaniyormus yani aynı hafta icinde veya ay icinde gelisme kalp atmama ve benzeri sorunlar nedenlerinim bi cogu bu ihtimale bağlıymış. Korkutmak istemem ama bekle derim gününden geçsin çünkü bebeğin kana ihtiyacı var vitamine yani
herhangi bi belirtin var mı peki.bnde ilk gebeliğimi öle öğrenmiştim ama ya geç döllenmeyse![]()
haklısın biraz bklemeliyim bncede korkuyorumda negatif çıkar de geç döllenmeyse
çok haklısın tevekkül etmekte fayda var rabbime bn bir bebek kaybettm rabbim bir daha yaşayacak herşeyden korusun çok tşkHer ihtimal olabilir minicik bi kan pirtisidir o daha henüz böyle gergin olma kasmayın lütfen kendinizi. Şöyle düşünün adette olsam hamile olsam bi şekilde vakti geldiginde belli olucak hayırlısı olsun, diyin bi güzel Rabbinize şükür gönderin çünkü bu ay olmuyorsa hic şüphesiz Allah size yardım ediyor sizi kötü olucak sonuçlardan koruyordur bebeginiz ve sizin için en dogru zamana hayırlısı ile kavursunuz inşallah
valla bnm 2. gebeliğim diğeri maalesef düştü onunla aynı belirtiler sol bacak ve kasık ağrısı ve aşırı şekerli şeyler istio cnm ama o erken döllenmeydi hemen öğrenmiştim adete 3 gn kalaherhangi bi belirtin var mı peki.
canım benim bugünle birlikte 5.günüm geçeli. 3 gün önce kan tahlil yaptırdım sonuç negatifti. dün akşamda eczenden test aldım yaptım negatif. hala beklemedeyim.arkadaşlar bnm bu ayın 8i şüpheli ilişki tarihi kanda tahlil yaptırsam çıkar mı adetime 4 gün var
Valla ben yaptım ama negatif çıktı adetim 28 eylül yap bakalim bellide olmaz benim önceki gebeligim adetten iki gün önce cikmistikızlar şimdi belki bu soru 1372376324.kez soruluyordur ama 1372376325. kez de ben soracağım. Benim bat 29 eylül şimdi , test yapsam çıkar mı acaba merak ediyorum. Regl olacağımı hissediyorum ama gene de "mi acaba" diye düşünüyorum![]()
Ya cnm bnde su pahalı idrar testini yaptım negatif çıktı acaba erken mi benimdecanım benim bugünle birlikte 5.günüm geçeli. 3 gün önce kan tahlil yaptırdım sonuç negatifti. dün akşamda eczenden test aldım yaptım negatif. hala beklemedeyim.
Hayırlısı olsun ya ben biraz üzüldüm ama. Negatif çıkınca yarin kan vereceğim birdeBen takipteyim bu konuyu merak ediyorum en az sizler kadar bide heyecan var inşallah beklediginiz gibi olur sonuçlar