Doğuma Hazırlık Arkadaşlar endişeliyim. Beta Hcg değeri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozgeozay

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
15
71
8
29
15.12.2020 tarihinde adet görmem gerekiyordu. Gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı. 16 sında testi tekrarladım. 17.12.2020 tarihinde teyit için doktora gittim. Kese göremedi ve kan tahlili istedi. Beta hcg 799 çıktı. Sonucu doktora gösteremeyip sistemden gördüm. Çok hızlı bir yükseliş mi bu endişelendim. İlk gebeliğim.

Görmesi gerekirdi sanki ama bilemedim☹️700lerde benim görmüştü

15.12.2020 tarihinde adet görmem gerekiyordu. Gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı. 16 sında testi tekrarladım. 17.12.2020 tarihinde teyit için doktora gittim. Kese göremedi ve kan tahlili istedi. Beta hcg 799 çıktı. Sonucu doktora gösteremeyip sistemden gördüm. Çok hızlı bir yükseliş mi bu endişelendim. İlk gebeliğim.
Endiselenme 1600 gibi keseyi gordum. 3 binleri gecincede kalp atisini aldim.

herkesin aynı değil canım acele etme, bazı doktorlar değer bini geçmeden pek bakmaz. benim 3 bini geçince karından görünmüştü ama küçüktü bebek gözükmüyordu. 7 haftalıkken kalp atışı duyuldu. herkeste farklı sıkma canını değerin gayet iyi.

herkesin aynı değil canım acele etme, bazı doktorlar değer bini geçmeden pek bakmaz. benim 3 bini geçince karından görünmüştü ama küçüktü bebek gözükmüyordu. 7 haftalıkken kalp atışı duyuldu. herkeste farklı sıkma canını değerin gayet iyi.
Ah valla sağolun. Yine de pazartesi randevu aldım içim rahat etsin diye bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz ☺️

Bende geçen gün verdim 799 sonuç cıktı canım naptın gittinmi doktora tekrar beni perşembe günü çağırdı 2000 lerde kese görülüyormuş

Bende geçen gün verdim 799 sonuç cıktı canım naptın gittinmi doktora tekrar beni perşembe günü çağırdı 2000 lerde kese görülüyormuş
21 inde sonra doktora gittim betaya falan bakmadan direk ultrasona aldı 5+1 de kese gözüktü haftaya tekrar gideceğim kalp atışı için ☺️

merhaba
pazartesi degerim 906
çarsamba aynı saatte aynı labratuvarda 1179 cıktı
acaba saglıklı bır deger degıl mı
kimyasal yada boş gebelik yada dış gebelik midir
yuzde 60 artmamıs
yuzde 30 artmıs değerim

2 gün sonra doktora gittim betaya falan bakmadan direk ultrasona aldı 5+1 de kese gözüktü haftaya tekrar gideceğim kalp atışı için ☺️

merhaba
pazartesi degerim 906
yuzde 60 artmamıs
yuzde 30 artmıs değerim
Ben anladığım kadarıyla beta değeri çok önemli değil doktoruma gittiğimde artışa bakma gereği duymadı çünkü.

Ben anladığım kadarıyla beta değeri çok önemli değil doktoruma gittiğimde artışa bakma gereği duymadı çünkü.
kimi önemlı dıyor kımı onemsız
annemlere sorunca onlar ıdrarda baktırı gıt su kadar sonra gel derlemıs
kan degerlerı ıle kafalar allak bullak sınır stress oluyor ınsan

Benim de
merhaba
pazartesi degerim 906
yuzde 60 artmamıs
yuzde 30 artmıs değerim
980 di 22 sinde bugün 1230 cıktı yarı yarıya artmış degerim acaba dış gebelik mi bende endişeliyim sizin sonuc belli mi

Ben bugün hastaneden geldim 1300 betam keseye benzer bişey gördü net degildi yani endişelenme

Canim gecen hafta 1838de kese gozuktu benim, bence bu durum doktor insiyatifinde cok degerlere takilmamak gerek bu hafta kalbi duyardik kesin ama obur haftaya randevu verdi galiba hem kaldi duyup hem bebegi kesede gorelim diye, cok takilmamak gerek olumsuz bisi olsa dr uyarir diye dusunuyorum

Back
X