Arkadaşlar eniştem beni taciz ediyor

papatyaa12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
12
0
1
27
Öncelikle meraba 17 yaşındayım eniştem beni 12 yaşımdan beni taciz ediyor.Ablamların evine kalmaya gittiğimde gece gelip beni ellemeye kalkıştı.Gece gece bi tatsızlık çıkmasın diye sadece kıpraşıp gitmesini sağlamaya çalıştım ama o zamandan beri bana farkettirmeden sürekli bacaklarımı biyerlerimi filan ellemeye çalışıyor.Benim bilmediğimi sanıyor o yüzden taciz ediyo.Artık psikolojim çok bozulmuştu anneme söyledim ama oda ablamın yuvası bozulmasın diye hiçbirşey demiyo ve bu beni deli ediyo.Hatta aksine enişteme çok iyi davranıyor.Geçen hafta yine arabada vites değiştirme bahanesiyle elini bacağıma elledi.O zamandan beri ablama söyleme kararı aldım ama hala emin değilim.Çünkü eğer kötü birşey olursa annemin beni suçlayacağını biliyorum ama ablamın böyle bi adamla evli kalmasınıda istemiyorum.Bir yandan da babamı düşünüyorum birşey olur filan diye.Çok çaresizim lütfen yardım edin ablama söylemeli miyim yoksa söylememeli miyim?

Öncelikle meraba 17 yaşındayım eniştem beni 12 yaşımdan beni taciz ediyor.Ablamların evine kalmaya gittiğimde gece gelip beni ellemeye kalkıştı.Gece gece bi tatsızlık çıkmasın diye sadece kıpraşıp gitmesini sağlamaya çalıştım ama o zamandan beri bana farkettirmeden sürekli bacaklarımı biyerlerimi filan ellemeye çalışıyor.Benim bilmediğimi sanıyor o yüzden taciz ediyo.Artık psikolojim çok bozulmuştu anneme söyledim ama oda ablamın yuvası bozulmasın diye hiçbirşey demiyo ve bu beni deli ediyo.Hatta aksine enişteme çok iyi davranıyor.Geçen hafta yine arabada vites değiştirme bahanesiyle elini bacağıma elledi.O zamandan beri ablama söyleme kararı aldım ama hala emin değilim.Çünkü eğer kötü birşey olursa annemin beni suçlayacağını biliyorum ama ablamın böyle bi adamla evli kalmasınıda istemiyorum.Bir yandan da babamı düşünüyorum birşey olur filan diye.Çok çaresizim lütfen yardım edin ablama söylemeli miyim yoksa söylememeli miyim?

Ablana söylemekle tehtit et adamı hiç korkusu yoksa söyle zaten.

bence söylemelisin çok ayıp bişey bugün sana yarın başkasına yapar olan ablana olur bence bir an önce konuş ileride daha kötü olabilir enişte senin üstüne bile atabilir o istedi falan diye

Fake kokusu alıyorum ama konu çok hassas olduğu için yine de yorumumu yapacağım...

Eniştenden uzak dur. Bir daha taiz edecek olursa sert bir dille uyar. Artık yeter, devam edersen ablama söyleyeceğim de.

Bu arada arabada vites değiştirirken bacağa değme hikayesi biraz saçma. Hiç bir arabada ön koltukta oturanın bacağına değemedim vites değiştirirken. Bu yüzden çok inandırıcı gelmedin kusura bakma.

Ablan öğrenmeli, evet, ama polisten.
Lütfen yarın ilk iş bir karakola gidip şikayetçi ol, nasıl olsa annenin tepkisini görmüşsün, aileni ikna etmeye zaman kaybetme hiç, yapabiliyorsan bir gece daha orada kalıp taciz anını kameraya kaydetmeye çalış.

Back
X