Arkadaşlar ense kalınlığınız kaç çıktı.........

bende dun yaptırdım dr ıyı dedı kan tahlılını beklıorum yaa bebegımı gordum cokkk guzel bı duygu cokk hareketlıydı yaaa

ya benım kan tahlılı yarın cıkcak ama dr dedıkı 16 haftada 3 lu tetst yapıolar ya o zman yorum getırcekmıs ....ya cok guzel bı duygu yaaa cok buyumuss dr superrr dedı bebegımee

guclubacismile
:teytey:Kızımın ense kalınlığı 5.6 çıkmıştı:( doktorum koryon villus önerdi yani cvs..o yapıldı yanında kan tahlili çok şükür bişey çıkmadı..ama bu ense kalınlığı çok yüksekti.daha sonra kalp ve organlarına bakıldı onlarda da sorun yok..şimdi 28 haftalık oldu kızım..kilosu da gelişimide çok güzel..

bebeğin doğdumu ve sağlıklımı şuan

:teytey:Kızımın ense kalınlığı 5.6 çıkmıştı:( doktorum koryon villus önerdi yani cvs..o yapıldı yanında kan tahlili çok şükür bişey çıkmadı..ama bu ense kalınlığı çok yüksekti.daha sonra kalp ve organlarına bakıldı onlarda da sorun yok..şimdi 28 haftalık oldu kızım..kilosu da gelişimide çok güzel..[/Q

sonuçlarının iyi çıkması çok güzel.3 ten sonrası tehlikeli diye okudum.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nsip etsin:nazar::nazar::nazar:

merhaba arkadaşım benimde seninki gibi bir problemim var ve bende çok korkuyorum banada bugün yapıldı cvs senin durumun nasıl sonuçlandı bilgilendirirsen çok sevinirim en azından bir örnek teşkil eder benim için teşekkürler şimdiden

Back
X