Arkadaşlar epilepsi hastasıyım ve tegratol ile lamictal kullanıyorum 7 haftalık hamileyim bu ilaçlarla doğum yapanınız var mı?

mervekarlidag

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
1
0
1
29
Arkadaşlar epilepsi hastasıyım ve tegratol ile lamictal kullanıyorum 7 haftalık hamileyim bu ilaçlarla doğum yapanınız var mı? Tegratol d grubu olduğu için bebek için tehlikeliymis aranızda benimle aynı durumu yasayan var mı😓

Arkadaşlar epilepsi hastasıyım ve tegratol ile lamictal kullanıyorum 7 haftalık hamileyim bu ilaçlarla doğum yapanınız var mı? Tegratol d grubu olduğu için bebek için tehlikeliymis aranızda benimle aynı durumu yasayan var mı😓
Bunu doktorunuza danışsanız daha doğru bi cevap alırsınız.

Ben de Neurontin ve duxet antidepresan kullanıyorum , tegretol de kullanmıştım biraktim onu.şu an hamile değilim ama hazırlık yapıyorum ,siz doktorunuza sordunuz mu bu ilaçlarla gebelik nasıl oluyor vs diye ?

Back
X