Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçinde olmalı önce erkeğin
Ama birkaç ufak tüyo da yok değil.
Kendinle ilgili herşeyi anında baskı yapmazsan
Biraz özelini kendinde bırakır arkadaşım şöyle dedi şuram ağrıdı bu bana böyle baktı vs..
Sizin anlatmadıklarınızı o merak edecektir zaten
Yeterki sen merak etmesine fırsat ver
msjları biraz geç yazınca çok ilgili alakalı davranmayınca meraklanmaya başlıyo:)
evet canım bende öyle yapıyorum msnye giriyorum o yazmadan yazmıyorum günaydın aşkım dio aradan 5 dk geçiyor günaydın diorum biraz ilgisiz davranıyorum erkekler bundan anlıyor neden benden kaçıyorsun dio yooo benmi diorum falan falan![]()
Kaç yaşında sevgilin bilmiyorum ama canım bu gibi şeyleri belli bi yaştan sonra erkekler kaldıramıyor
Pek abartmadan herşeyi tadında tuzunda yapmak lazım
aynenilk 1 sene herşeye anında cevap veriyodum. şimdi 3 sene bitio baktım monotonlaşmaya başladık kendi kendime böle bi heycan buldum bende daha çok arayıp soruo iyi hoş yani tavsiye ederim
![]()
napacan kiss erkegine...
gereken durumlarda sessiz ve tepkisiz kalmak erkeği çıldırtır.. kesinlikle tavsiye ederim![]()
46 yaşında canım en sinir olduğu ondan uzaklaşmam bir anda elini bırakmam bu gün ay görseniz şebek gibiydi içimden kıskıs güldüm hak etti ama içine beni kaybetme korkusu aldı ay bu gün aşkım çok güzelsin nereye gidelim yemeğe gitmk istediğin yer varmı die fark etmez dedim ay bir görseniz ilk çıktığımız zamanlara döndük valla![]()
bazen ses çıkmayınca sevgilimden. Mesaj atıyorum bilerek arkadaşıma atmama gereken bi mesajı durduk yerde ona atıyorummesela gecen gun ''tamam canım gelirim yanına'' yazdım. oda hemen geri döndü normalde hayatta geri dönmez bu kadar çabuk yani çok nadirdir. merak etti hemen. hayırdır kime mesaj atıcaktın kım bu canım diye merak lar içinde oluyor. iyi süper oluyor o zamn onu merak ettirmek bi şekilde hoşuma gidiyor doğrusu
![]()