- 21 Aralık 2014
- 28
- 3
- 3
- 29
- Konu Sahibi Ilkeeardaa
Dün adetime uc gın vardı mıratech erken gebelık testı yaptım ama o kadar sılık cıktı kı ıkıncı cıZgı hamıle olsam daha mı belırgın olması grrekırdi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testınde bu kadar sılık cıkması benı suphelendırdı sonuvta hassas yani..en iyisi kan testıBende adetime 2 gün varken yapmıştım ikinci çizgi çok belirgin çıkmadı hamileyken normal testere çıkar dedim Yaptım odada çok silik çıktı ertesi gün bi daha Yaptım daha belirgindi test yapmadan duramadım :) 3 haftalıkmış
Burada görene kadar ben de öyle biliyordumBen pozitif çıkan testlerin yanılma Payı yok diye biliyorum
Dün adetime uc gın vardı mıratech erken gebelık testı yaptım ama o kadar sılık cıktı kı ıkıncı cıZgı hamıle olsam daha mı belırgın olması grrekırdi sizce
Haklıymışsın canım hamıleyimmmErken oldugu icin silik cikmistir bence hcg hormonu idrara biraz gec ciktigi icindir kan da kesin sonucu alirsin bence buyuk ihtimalle hamilesin eger saatler sonra cikmadiysa pozitif ilk 5 dk da ciktiysa pek yanilma payi yoktur
merhaba. öncelikle hayırlı olsun bebişin. benim merak ettiğim kendini nasıl hissediyorsun . bende bu ay supriz bekliyorum ama bakalım. ufak tefek değişiklikler hissettim ama acayip sancılandım rahme doğru baskı hissettim gazım oldu ateşim normalden yuksek seyrediyor. adetime 1 hafta var daha gerçi bu kadar çabuk olur mu belirtiler bilmem ama. herkes aynı değil ama paylaşırsanız sevinirim.Dün adetime uc gın vardı mıratech erken gebelık testı yaptım ama o kadar sılık cıktı kı ıkıncı cıZgı hamıle olsam daha mı belırgın olması grrekırdi sizce
Merhaba canım cok teşekkür ederim :) ben bi haftadır asırı uyku halındeyım ıstahlıyım belırtı mı bılemıyorum cook ani degısıklıklerım olmadı söyledıgın gibi bi agrım yok ama duymustum agrı da bi belırtıymıs böyle adet sancısı gibi umarım süpriz olur sana da :))) bekliyorum haberınımerhaba. öncelikle hayırlı olsun bebişin. benim merak ettiğim kendini nasıl hissediyorsun . bende bu ay supriz bekliyorum ama bakalım. ufak tefek değişiklikler hissettim ama acayip sancılandım rahme doğru baskı hissettim gazım oldu ateşim normalden yuksek seyrediyor. adetime 1 hafta var daha gerçi bu kadar çabuk olur mu belirtiler bilmem ama. herkes aynı değil ama paylaşırsanız sevinirim.
güzel temennin için teşekkur ederim kaç haftalık şuan canım seninMerhaba canım cok teşekkür ederim :) ben bi haftadır asırı uyku halındeyım ıstahlıyım belırtı mı bılemıyorum cook ani degısıklıklerım olmadı söyledıgın gibi bi agrım yok ama duymustum agrı da bi belırtıymıs böyle adet sancısı gibi umarım süpriz olur sana da :))) bekliyorum haberını
4.haftadayım canım bat gunum yarın hatta erken ogrendım bengüzel temennin için teşekkur ederim kaç haftalık şuan canım senin