Arkadaşlar erken gebelık testı ne zaman yapılmalı sizce

Ilkeeardaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
28
3
3
29
Dün adetime uc gın vardı mıratech erken gebelık testı yaptım ama o kadar sılık cıktı kı ıkıncı cıZgı hamıle olsam daha mı belırgın olması grrekırdi sizce

Bende adetime 2 gün varken yapmıştım ikinci çizgi çok belirgin çıkmadı hamileyken normal testere çıkar dedim Yaptım odada çok silik çıktı ertesi gün bi daha Yaptım daha belirgindi test yapmadan duramadım :) 3 haftalıkmış

Erken gebelik testınde bu kadar sılık cıkması benı suphelendırdı sonuvta hassas yani..en iyisi kan testı

Geçen burada biri günü geçtiğinde yapmış atmıştı
ikinci çizgi bariz belliydi ama hamile değilmiş
en doğru sonucu kan tahlili verir

Dün adetime uc gın vardı mıratech erken gebelık testı yaptım ama o kadar sılık cıktı kı ıkıncı cıZgı hamıle olsam daha mı belırgın olması grrekırdi sizce

Erken oldugu icin silik cikmistir bence hcg hormonu idrara biraz gec ciktigi icindir kan da kesin sonucu alirsin bence buyuk ihtimalle hamilesin eger saatler sonra cikmadiysa pozitif ilk 5 dk da ciktiysa pek yanilma payi yoktur

merhaba. öncelikle hayırlı olsun bebişin. benim merak ettiğim kendini nasıl hissediyorsun . bende bu ay supriz bekliyorum ama bakalım. ufak tefek değişiklikler hissettim ama acayip sancılandım rahme doğru baskı hissettim gazım oldu ateşim normalden yuksek seyrediyor. adetime 1 hafta var daha gerçi bu kadar çabuk olur mu belirtiler bilmem ama. herkes aynı değil ama paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba canım cok teşekkür ederim :) ben bi haftadır asırı uyku halındeyım ıstahlıyım belırtı mı bılemıyorum cook ani degısıklıklerım olmadı söyledıgın gibi bi agrım yok ama duymustum agrı da bi belırtıymıs böyle adet sancısı gibi umarım süpriz olur sana da :))) bekliyorum haberını

güzel temennin için teşekkur ederim kaç haftalık şuan canım senin

Benim inanılmaz şekilde kasıklarına iğneler saplanıo daha keseyi bile göremedi doktor önce test macerası çizgi bekleme şimdide ultrason Görüntüsü gerçekten çok meraklanıyorum ve stres oluyorum çok Karmaşık duygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…