• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar erken gebelik testi yardım edin

gamzeli-234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
219
52
28
28
Merhaba arkadaşlar 31 mayıs yumurtlama günümdü biliyorum çok erken ama dün gece rüya gördüm kalktım erken gebelik testi yaptım days doctor marka ilk idrarla ve saniyede çizgi çıktı. Aradan 1-2 saat geçti ikinci ve az beklemiş idrarla awox marka yaptım o negatif çıktı. Kan vermeye gitsem mi hangisi doğru anlayamadım çokta erken bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar 31 mayıs yumurtlama günümdü biliyorum çok erken ama dün gece rüya gördüm kalktım erken gebelik testi yaptım days doctor marka ilk idrarla ve saniyede çizgi çıktı. Aradan 1-2 saat geçti ikinci ve az beklemiş idrarla awox marka yaptım o negatif çıktı. Kan vermeye gitsem mi hangisi doğru anlayamadım çokta erken bilmiyorum
Days doctor bende de pozitifti ve regl oldum bugün

Çok çok erken daha yeni oluşuyordur varsa da. Lütfen kendinize bunu yapmayın. En az 10 gün geçsin.

Yumurtlamanın üzerinden 4-5 gün geçmiş şuan hiçbir şey belli olmaz , ilk test yanlış sonuç vermiş muhtemelen inşallah vardır ama beklemeniz lazım 🌸

Back
X