Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gölge var ama emin olamadım.Arkadaşlar adetime 4 gün var bugün erken gebelik testi yaptım yardımcı olur musunuz nedir bu hamile miyim
Canım gözle görülüyor telefonda bilmiyorum bir şey mi düştüGölge var ama emin olamadım.
Valla ben çizgiyi görüyorum gölge şeklinde. Ama o kadar yalancı pozitif gördüm ki dua insan gebelik var demeye çekiniyor:))Canım gözle görülüyor telefonda bilmiyorum bir şey mi düştü
Ya inşallah olur 2 yıldır deniyorum Allah isteyen herkese nasip ederValla ben çizgiyi görüyorum gölge şeklinde. Ama o kadar yalancı pozitif gördüm ki dua insan gebelik var demeye çekiniyor:))
Benim de bugün böyle çıktı. İnnovita gebelik testi. Satıcısına attım , hamilelik yok test ıslandığı için öyle görünüyor dedi yoksa kırmızı olurdu dedi kafamı karıştırdıYa inşallah olur 2 yıldır deniyorum Allah isteyen herkese nasip eder
Sonuçta hiç çizgi çıkmayan da var , o zaman herkesin öyle gölge gibi çıkması lazım öyle değil miBenim de bugün böyle çıktı. İnnovita gebelik testi. Satıcısına attım , hamilelik yok test ıslandığı için öyle görünüyor dedi yoksa kırmızı olurdu dedi kafamı karıştırdı
Baya bellı gorunuyor canım markası neYa inşallah olur 2 yıldır deniyorum Allah isteyen herkese nasip eder
Ne kadar surede cıktı
Dört beş dakikadaNe kadar surede cıktı
İnşallah canım ya markası da bu adetime de hala varBaya bellı gorunuyor canım markası ne
Sonuç ne çıktı hamile misinizBenim de bugün böyle çıktı. İnnovita gebelik testi. Satıcısına attım , hamilelik yok test ıslandığı için öyle görünüyor dedi yoksa kırmızı olurdu dedi kafamı karıştırdı
Bilmiyorum ki yarın ilk idrarla tekrar yapıcam yine böyle çıkarsa kan vericem ama şu satıcı moralimi bozdu gebelik yok diyipSonuç ne çıktı hamile misiniz
4 5 dkkada çıktıysa dogru olma ihtimalı var rengi grı oldugu için oyle gebelık yok dıyolar ama erkan betayı algılıyo ınnovitaDört beş dakikada
Adetin gecikti mi pekiBilmiyorum ki yarın ilk idrarla tekrar yapıcam yine böyle çıkarsa kan vericem ama şu satıcı moralimi bozdu gebelik yok diyip
Yalancı pozıtıf verdıgını okudum ama gun gun takıp et koyulaşma oluyomu dogru olma ihtimalıde varİnşallah canım ya markası da bu adetime de hala var
Testin kullanma kılavuzunda 5-50 arasını ölçer diyor , üç gün önce 0.2 ydi beta . Progesteronu ölçerken onu da ölçmüşler. Üç günde artar mı böyle, gri renk de bilmiyorum var mıdır acBa4 5 dkkada çıktıysa dogru olma ihtimalı var rengi grı oldugu için oyle gebelık yok dıyolar ama erkan betayı algılıyo ınnovita
Yani canım telefonda ne kadar şey gözükmeyebilir de gözle görülebilir şeklinde bilmiyorum ki kafam karıştıYalancı pozıtıf verdıgını okudum ama gun gun takıp et koyulaşma oluyomu dogru olma ihtimalıde var