• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar esi sac ektiren var mi ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
kizlar aranizda esi sac ektiren varmi nerde ektirdi bilgilendirirmisiniz,benim esim ektirdide simdi haberlerde sac ekimindeki tehlikelerden basediyordu hepatit virüsünden filan ya bizede bulastiysa ben cok evhamliyimdir :18:

canım benim amcam ektirdi geçen yıl
ve gayette iyi oldu ancak bu sağlık şartlarına uygun yapılmalı tabii
amcam sağlık bakanlığından onaylı bir kuruluşta yaptırdı

canım benim amcam ektirdi geçen yıl
ve gayette iyi oldu ancak bu sağlık şartlarına uygun yapılmalı tabii
amcam sağlık bakanlığından onaylı bir kuruluşta yaptırdı

esimin ektirdigi yerinde boyna reklamlari filan cikiyor tvde,
umarim bir sorun yoktur,
olsa simdiye kadar belli olurdu herhalde,
6 ay filan oldu ektireli,
haberlerde duyunca birden tedirgin oldum,
gerci haberlerdeki evlerde merdiven altinda yapilan ekimlerden bahsediyordu,
ama iste bu hepatitte cok tehlikeli :18:

hepatit b,c testi yaptirabilirsiniz...

bende trde kuaförde böyle huylandim karaciger enzimlerime baktirdim ona göre yapacagini söyledi dr. sükür birsey cikmadi..iciniz rahat edecekse yaptirin,

Son düzenleme:
olmazsa oyle yaptiralim gerci bu tur tehlikeler her yerde aslinda ya :26:

olmazsa oyle yaptiralim gerci bu tur tehlikeler her yerde aslinda ya :26:

Aynen,ablamın üniversitede ilk yıl takıldığı arkadaşlarından birinde taşıyıcı çıkmıştı
Bigün yolda karşılaşmışlar,yanlışlıkla ufak bi tükürük gelmiş ablamın yüzüne
Hemen İstanbul'a geldi,tahlil yaptırdık,en azından içimiz rahat etti :34:

Aynen,ablamın üniversitede ilk yıl takıldığı arkadaşlarından birinde taşıyıcı çıkmıştı
Bigün yolda karşılaşmışlar,yanlışlıkla ufak bi tükürük gelmiş ablamın yüzüne
Hemen İstanbul'a geldi,tahlil yaptırdık,en azından içimiz rahat etti :34:

aslinda bu tur rahatsizligi olan kisiler eger biliyorsa karsidakine belirtecek onemlini alacak bence,
ALLAH HERKESE ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
bu tür evhamlanda yasanmaz yani en iyisi dusunmemek ordan bulasmasa surdan bulasabilir en iyisi relax ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:16:

aslinda bu tur rahatsizligi olan kisiler eger biliyorsa karsidakine belirtecek onemlini alacak bence,
ALLAH HERKESE ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
bu tür evhamlanda yasanmaz yani en iyisi dusunmemek ordan bulasmasa surdan bulasabilir en iyisi relax ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:16:

Amin,çokta relax olmamak lazım tabi :1:

canım evham yapma,sımdı herkes ektırıyor.guvenılır bır yer olduktan sonra bı sorun olmaz .

ama sen "ıcım rahat olsun" dıyorsan da bı ara hepatit B.C testi yaptir.

haberler felaket tellali gibi simdiye kadar hic aklima gelmemisti oyle birsey :25:

haberler felaket tellali gibi simdiye kadar hic aklima gelmemisti oyle birsey :25:
canım sac ektırmek gunah dıyorlar ya belkı de sıyası bı haberdır bu kımse ektırmesın dıye boyle bır yalan haber atıldı ortaya :26:
bilemıyorum ne kadar mantıklı ama aklıma boyle bır sey geldı birden:44:

canım sac ektırmek gunah dıyorlar ya belkı de sıyası bı haberdır bu kımse ektırmesın dıye boyle bır yalan haber atıldı ortaya :26:
bilemıyorum ne kadar mantıklı ama aklıma boyle bır sey geldı birden:44:

günah mi :53::53::53::53:yok artik bunda günah olacak ne varki simdi :26:

simdi baktimda eger birini kandirmak amaciyla yada kendini degistirmeye calismak amaciyla olursa caiz degilmis :26:

Back
X