arkadaslar evlenip gurbette gidenler lütfen yardim:(

Aşık olduğunuz kisiyle evlenip gurbette gidermisiniz?Yada hangisinden vazgeçersiniz?

• Ankete Katılan
    3

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Ben aşık oldugum adamla evlilik yolunda ilerliyorum ama ayni sehirde yasamiyoruz 6 saatlik yol mesafesi var ailemin yüregi el vermiyor ikna etmeye calisiyorum benimde gurbete dayanacak bir yuregim olmamasina rağmen :( Şimdiden bile aklima gelince ağliyorum eger dayanamazsam ailemin hasretine ne yaparim sevgilim hep bu zor surec icerisinde yanimda olacagina beraber atlatacagimizi soyluyor.Ben cok takinti yaparsam aşkımla mutluluguma sorun olur mu lutfen tecrubeli olanlar bir akıl verin..

Antalyadan izmire gelin geldim. Burda kimsem yok. Bazen çok yalnız hissediyorum, bazen de çok mutlu mesut. Demem o ki eşini iyi tart. Burda en önemli nokta eşin. Eğer başka bi şehre gitmeye değecek bi insansa hiç düşünme alışılıyor.

Antalyadan izmire gelin geldim. Burda kimsem yok. Bazen çok yalnız hissediyorum, bazen de çok mutlu mesut. Demem o ki eşini iyi tart. Burda en önemli nokta eşin. Eğer başka bi şehre gitmeye değecek bi insansa hiç düşünme alışılıyor.
Eger eşim olacak kisiden en ufak bir kuşkum olsaydi secenek hakki bile tanimazdim kendime çunku gercekten aileme cok bagli biriyim bir kac sene once abimle yasadim istanbulda annem babam ise memleketteydi dayanamiyordum kosa kosa geldim yanlarina.Evlenince de dayanamazsam gelebilme ihtimalim yok yuvadan uçmusum:(Bir yandan aşkına kavusup deli gibi mutlu olmak diger yandan hasret gurbet dayanilmasi cok zor :(

Back
X