Arkadaslar,evlılık askı öldürürmü öldürmezmi?

Malesef canim evlilik aski olduruyo bence sevgi devam mi belki evet ama ask olmuyo evlenince ki bunu daha 11 aylik evli olarak soyluyorum :)

Malesef canim evlilik aski olduruyo bence sevgi devam mi belki evet ama ask olmuyo evlenince ki bunu daha 11 aylik evli olarak soyluyorum :)...

Aslında bu çiftlerin elinde birazda
Heyecan macera değişiklik
Tabiki aşkı her daim taze tutmak biraz zor
Çünkü evlenince her gün bir problem çıkıyor
Sorumluluk artıyor ama yinede her şeye rağmen evlilik ve aşk çok güzel:16:

evli değilim bilmiyorum
ama öldürmez bence, çünkü aynı ortamda olunca daha eğlenceli ortak şeyler paylaşılabilir.. :8:

Sevgililikteki heyecan tabii olmaz evlilikte, o zaman da başka heyecanlar saracak elbette. :9:
Her yaşın olduğu gibi her medeni durumun da heyecanları farklı.
Buna göre hissettiklerimiz de farklı olur.
Karşılaştırmamalı. :23:

bence ask bitiyo ama bi zmn sonra gercek askla karsilasiyosun ve bi adama duyulan asktan otesi anlatilamaz bi duygu canimda can bulan bebegime duydugum ask :16:
gerisi yalan kocami da cok seviyorm ama ask degil bu

Evet evlilik aşkı öldürüyor yerini sadakate,vefaya,saygıya bırakıyor :16::16::16: Alışkınlığa da dönüşüyor tabiki zamanla Bende 9 aylık evliyim

Yerını alıskanlıklarmı alır,sevgı dahadamı guclenır?? ılk gunku heycan,ask devam edermi??

meleğim benim hoşgeldinnnn... yaaaa seni görünce hele hele konunu görünce acayip heyecan yaptım kızzz!!! bence ilk günkü eğlence bitmediği sürece problem yookkk!!! ilk günkü gibi hala yan yana olmaktan keyif alıyorsan,birlikte birrrr sürü şey paylaşabiliyorsann heyecan da aşkta devam eder angel ımm... romeom ile aramda ne kadar da yaş farkı olsada o benden daha komik :52: daha düşük çeneliii.... yaaa aşk sevgi alışkanlık üçü bi arada oluyo yaftttt:36:

Son düzenleme:
evli değilim bilmiyorum
ama öldürmez bence, çünkü aynı ortamda olunca daha eğlenceli ortak şeyler paylaşılabilir.. :8:

haklısın evlı olmadıgın ıcın bılemezsın o yuzdende aynı ortamda bırlıkte paylastıgın seyler muhakak ki guzel ve eglencelı olacaktır.yınede fıkrın ıcın mersi....

Evlilik aşkı öldürmez, evlilik aşkı oldurur.
Aşkı ancak ilgisizlik ve özensizlik öldürür.

evli değilim ama evliliğin aşkı öldürdüğünü düşünüyorum
çevremde gördüğüm kadarıyla

evlilik aşkı daha da güzel kılıyor,evlilik aşkı asla öldürmüyor aksine büyülü hale getiriyor.

Evlilikte aşkın ölüp ölmeyeceğini insanlar belirler bence. Çoğu kişi öldürür diyor ama istisnalar kaideyi bozmaz. Dediğim gibi aşkın ölüp ölmemesi ilişkideki 2 kişiye bağlı. İnş biz evlendiğimizde evlilik aşkımızı öldüremeyecek aksine daha çok artıcak :nazar:

Aşkınızın öleceği varsa evlilik olmadan da ölür. Evlilik aşkı öldürüyor lafı acizane bir bahane bence. Zamanla taraflar kendini salar, birbirine ilk günkü özeni, ilgiyi göstermezse suç evlilikte mi kişilerde mi?

evlilik aşkı öldürmez bence aşkı insanlar öldürüyor. eşimle 5 yıl önce evlendik öncesinde de büyük bir aşk. simdi birbirimizi çok seviyoruz ama aşk bitti alışkanlık gibi birlikteliğimiz. bana bakınca heyecanlanan bir adam yok. ya da ben ona bakınca kalbim pır pır çarpmıyor. ama çok seviyoruz birbirimizi.

monoton hayatın dışına çıkınca aşk depreşiyor ama sorumluluklar ve çocuklarla bu pek mümkün olmuyor.

Back
X