Yaa lutfen bana ismini semtini soyler misiniz.Ben ankarada oturuyorum. Esimin dukkanin orda tanidigi var sultan papagini aldik cok memnunuz. Secereli. Mahhele arasi bi yer yani.
Jokolar pahali ama
Etimesgut kirlangic kus evi sanirim.Yaa lutfen bana ismini semtini soyler misiniz.
Benim sultanim vardi. 8 sene birlikte yasadik. Resmen ailemden biri olmustu. Maalesef hastalandi ve kurtaramadik. O yuzden tekrar sultan alabilecegimi zannetmiyorum. Onun yeri cok ayri bende.Esime 3. Binlira demisti joko papagina ..
Sultan dusunmezmisiniz?
Bende jokolara alisamadim ozaman su beyaz kakududa cok guzel konusuyorBenim sultanim vardi. 8 sene birlikte yasadik. Resmen ailemden biri olmustu. Maalesef hastalandi ve kurtaramadik. O yuzden tekrar sultan alabilecegimi zannetmiyorum. Onun yeri cok ayri bende.
Cok guzel konusuyor jakolar. Ben hayranim resmen. Uzun zamandir almayi bekliyorum. Sultanimi cok uzun sure gunluk veterinere goturmustuk. Veterinerle sohbetimizde o soylemisti. Evde beslenebilecek en guzel papagan diye. Ondan sonra arastirmaya basladim ben de.Bende jokolara alisamadim ozaman su beyaz kakududa cok guzel konusuyor
...
Cok guzel konusuyor jakolar. Ben hayranim resmen. Uzun zamandir almayi bekliyorum. Sultanimi cok uzun sure gunluk veterinere goturmustuk. Veterinerle sohbetimizde o soylemisti. Evde beslenebilecek en guzel papagan diye. Ondan sonra arastirmaya basladim ben de.
Kakadulara da bayiliyorum ama onlar biraz atarli oluyorlar:) apartmanda beslemek icin fazla gurultululermis.
Evet. Zaten jakoyu secme nedenlerimden birisi de bu. Uzun sure yasayabilmeleri. Neden olmesini isteyim ki. Bi sure sonra aileden biri oluyorlar zaten:) evin icinde oyle bir enerji oyle bir huzur oluyor ki bagimlisi oluyorsunuz. Yakin zamanda bebek dusunuyorum. Insallah onun birlikte buyuyebilecegi bir arkadasi olsun istiyorum.Jako internetde üreticiler oluyor onlardan yavru alabilirsiniz eğer yakınınızda varsa.bende birara niyetlenmiştim ama çok uzun yaşayan hayvanlar.bir kedi-köpek bile 10-15 yıl yaşıyor.ortalama 50 yıl olan bir hayvana ömür boyu bakabilecek misiniz?
Cigerlerini usutmustu. Birkac ay surekli igne yapildi iyilesmesi icin. Ama kurtaramadik maalesef. Dikkat edin lutfen. Usutmeyin sakin. Bir de hareket etsin surekli. Mumkun oldugi kadar kafes disinda tutun lutfen. Biz tasinmistik. Tasinma sirasinda usuttugunu dusunuyorum.Sultaniniz neden oldu?
Bunu söyleme nedenim.çok uzun zaman petshopta çalışan bir arkadaşım vardı.o bana bu hayvanların çok fazla el değiştirmek zorunda kaldığını söylemişti.bu davranış bozukluklarına yol açıyormuş zamanla hayvan hırçınlaşıyormuş.birde onlar toz gibi bir şey döküyorlar.çocuğunuz olunca kıskanma durumu da olabilir.yinede bakarım,terk etmem derseniz 3000 kadar fiyatı var bebek olanların üretici çiftlikde.internete yazın kesin çıkar oradan alın.ben petshop gezmeyi severim daha bebek olan pek görmedim.bebek olanlar çok tatlı oluyor.Evet. Zaten jakoyu secme nedenlerimden birisi de bu. Uzun sure yasayabilmeleri. Neden olmesini isteyim ki. Bi sure sonra aileden biri oluyorlar zaten:) evin icinde oyle bir enerji oyle bir huzur oluyor ki bagimlisi oluyorsunuz. Yakin zamanda bebek dusunuyorum. Insallah onun birlikte buyuyebilecegi bir arkadasi olsun istiyorum.
Gözüm gibi bakiyorum bende. Cok pisletiyor ortaligi ama disarda tutmaya özen gösteriyorum.aynayi cok seviyor orda vakit geciriyor genelde.Cigerlerini usutmustu. Birkac ay surekli igne yapildi iyilesmesi icin. Ama kurtaramadik maalesef. Dikkat edin lutfen. Usutmeyin sakin. Bir de hareket etsin surekli. Mumkun oldugi kadar kafes disinda tutun lutfen. Biz tasinmistik. Tasinma sirasinda usuttugunu dusunuyorum.
Bir cins ismi söyleyip 'bunu istiyorum' diyen insanlara normalde uyuz olurum ama bu mesajınız icimi isitti. Sultan papaganiniz için gerçekten uzgunum.Evet. Zaten jakoyu secme nedenlerimden birisi de bu. Uzun sure yasayabilmeleri. Neden olmesini isteyim ki. Bi sure sonra aileden biri oluyorlar zaten:) evin icinde oyle bir enerji oyle bir huzur oluyor ki bagimlisi oluyorsunuz. Yakin zamanda bebek dusunuyorum. Insallah onun birlikte buyuyebilecegi bir arkadasi olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?