Arkadaslar fikriniz nedir muallakta kaldim lutfen yorum yapin

beyazbegonvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
1.587
327
163
Ankara
Bugun dr kontrolum vardi. İlk kez cinsiyetin ogrenecektik. Bebegim cinsiyetini gostermedi hatta yuzunu bile gostermiyor pek. Hareketli de degil.

Doktor oglan dedi. Kesin mi dedim. Cook nadir degisedebilir dedi. Guldu ama oglan dedi. Anlamadim kemiklerine bakarak mi duruşuna bakarak mi dedi. Hayirlisi olsun ama bir sey alamiyorum henuz. Net olsaydi keske. Anne adayi olarak merakta ediyorum. Bir ay daha sabir edecegimmmm..

Cinsel organigoremeden kemklerine, vucut yapisina gore dogru cinsiyeti soyleyebilir mi doktorlar?

benim arkadaşım bir doktora gitmişti adam baya tecrübeliymiş ve 12 haftalıkken bilmiş cinsiyetini kemik yapısına göre eğer bebeğin kemikleri tamamen oluşmuş herşeyi belliyse erkekmiş doktordur bilebilir tabi tecrübe meslesi erkek çpcuk daha çabuk gelişirmiş bende 11+4 de gittim ama doktorum söylemedi o kadar hareketliydi dönüp duruyordu kaşı gözü belliydi ama ayaklarını dizden bükmüş açmadı göstermedi meraktan çatlıyorum bende alışveriş yapmak istiyorummmmm hayırlısı bakalımmm sağlıklı olsun da biz biraz daha bekleriz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ne bileyim ya sasirdim. Okadar cok yanilma olayina sahid oldum ve buradanda okudum ki. Neye inanacagim bilemedim. İcimede bir sey dogmuyor aksi gibi. Bekliycem bakalim Hayirlisi

bende ilk 16 haftalıkken öğrenmiştim
sürekli gittiğim doktor radyoloji uzmanıydı
bacak arasında çıkıntı var gibi ama en net 20 haftada öğreniriz
dedi bende dayanamayıp bi kadın doğumcuya gittim bacaklarını yukarı doğru
toplamıştı beni öksürte öksürte oğluşumun bacaklarını açmasını sağladık
baya bi inceledi ve bana pipisini gösterdi baya belli oluyor.bence çok merak ediyorsan
başka bi doktora daha git insan biran önce alışveriş yapmak istiyor seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…