- 3 Ağustos 2022
- 78
- 89
- 38
- 31
- Konu Sahibi caglayankara
Merhaba arkadaşlar. Ben 5 ay önce bir dükkan açtım eşim kredi çekti.aralık ayında çektik krediyi 2 taksitini ödeyebildim 3 ayda bir ödemesi var 65bin lira. Bu aya denk gelen ödemesini bir türlü denkleyemedim hep farklı acil ödemeler çıktı. Sürekli evde tartışma mevcut ben sana kredi çektim şöyle yaptım böyle yaptım. Bu borcu ödeyemezsek ne olacak filan. Ama artık tartışmalar çok farklı boyutlara geçti. Gerçi dükkanı açtığımdan beri asla evde huzur yok. Ben şöyle battım böyle bittim. Sürekli ama sürekli bir para mevzusu şimdi 3 gün sonra ayın 15nde ve 18nde toplam 120bin lira ödemem var. Babamında kenarda parası var biliyorum bi kaç kez parça parça borç almıştım ama öyle büyük paralar değil 5-10 bin gibi. Şu an başka gidecek kapım yok babamla konuşmayı düşünüyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Annem vefat etti 5 yıl önce annem olsa ona derdim o çıtlatırdı ama kendim konuşmaya çok çekiniyorum. Annemden kalan bir arsa var o satılacak yılbaşında ordan gelen parayla babama borcumu vereceğim ama nasıl konuşayım babamla bilemiyorum.