• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var...

dertligelin_17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
17
10
3
37
arkadaşlar merhaba,

çok yakın bir arkadaşımla bir konuyla ilgili tartıştık.sorun şu.ikimizde evliyiz arkadaşım eşinin (hiç sağlık sorunu olmamasına rağmen ) sırf eşi ve kendi istiyor diye adamın el ve ayak tırnaklarını kesiyor.ben duyunca şoke oldum.ve benim eşimde arkadaşımın yaptığı gibi benim de tırnaklarını kesmemi istiyor.bende ona hastalık olur bişey olur kendi işini yapamaz hale gelirsin tabiki yaparım.ama suanda elin ayağın tutarken kendi kisisel temizliğini yapabilirsin diyorum.arkadaşım da bana neden kesmiyorsun diyo.çıldırıcam ya böyle saçma birşey olabilir mi??

Ben olsam ben de kesmem..
Ama arkadaşınız ve onun eşi arasındaki ilişkiden size ne, sizin ilişkinizden de ona ne..
Onlar öyle anlaşmış kesiyor, iğrenmiyor demek..
Ama siz kesmek zorunda değilsiniz, kesmem deyin olsun bitsin, dert etmeye değer mi?

Iyk nasıl bir fantezi bu ? Arkadaşına noluyo kendi üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokmasın
Not : Bence arkadaşın eş olmayı cariye olmakla karıştırıyor eş olmayı eşinin tırnaklarını kesme boyutuna getirdiyse artık

erkekler de mümkün olsa totişlerini bile eşlerine yıkatacaklear. bu nedir ya :/
bunlar hep "hakimiyet benim" savaşları

arkadaşlar merhaba,

çok yakın bir arkadaşımla bir konuyla ilgili tartıştık.sorun şu.ikimizde evliyiz arkadaşım eşinin (hiç sağlık sorunu olmamasına rağmen ) sırf eşi ve kendi istiyor diye adamın el ve ayak tırnaklarını kesiyor.ben duyunca şoke oldum.ve benim eşimde arkadaşımın yaptığı gibi benim de tırnaklarını kesmemi istiyor.bende ona hastalık olur bişey olur kendi işini yapamaz hale gelirsin tabiki yaparım.ama suanda elin ayağın tutarken kendi kisisel temizliğini yapabilirsin diyorum.arkadaşım da bana neden kesmiyorsun diyo.çıldırıcam ya böyle saçma birşey olabilir mi??
ıyı artık sacmalamıslar
arkadasınızda tam koca buldumcuğu olmus ne o oyle ya
hasta olur tamamda
tuvalete gırıp cıktıktan sonra da cagır de pantolonunu toplayayım cocuk mu o ya
yapma kesınlıkle evın camasırı bulasıgı bıttı bı bu kalmıstı hayret

Erkek kardeşimde birgün geldi anne tırnaklarımı kes diye. annemde dipten kesti şimdi gel keseyim deyince kardeşim yok ben keserim diye kaçıyo .bence dibinden dibinden kesin bir daha teklif etmez kendi keser.

arkadaşlar merhaba,

:KK57::KK57::KK57:
İŞLERİ GÜÇLERİ yok heralde bunların....

Back
X