- 17 Mayıs 2025
- 11
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi sidar kurkmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar adet gününüz geçti mi ovitrelle kullandınız mı ve çizgi hemen mi çıktıarkadaşlar test yaptım sonuç bu çıktı sizce hamilemiyim
hamilesin hayırlı olsun
Evet çizgi hemen çıktı üstelik adet günüm baya geciktiMerhabalar adet gününüz geçti mi ovitrelle kullandınız mı ve çizgi hemen mi çıktı![]()
Hayır kullanmadımMerhabalar adet gününüz geçti mi ovitrelle kullandınız mı ve çizgi hemen mi çıktı![]()
Yaahamilesin hayırlı olsun![]()
Teste göre gebelik varHayır kullanmadım
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğimTeste göre gebelik varinşallah kan testiyle de görürsünüz gününüz geçtiyse ve silik çıktıysa belki geç döllenmedir en kısa zamanda kan verip doktorunuzla görüşsün tutunmaya yardımcı ilaç başlayabilir inşallah yavrunuz sizinledir
![]()
Bizi de haberdar et canımÇok teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğim
Olur canımBizi de haberdar et canım![]()
gercekten canım nedemekYaagerçekten mi teşekkür ederim
Birşey sorabilirmiyimgercekten canım nedemek![]()
Markası artımed veya days doctor veya freely se başka bir markayla daha denemenizi tavsiye ederim çünkü bu markalar çok yalancı pozitif çıkarıyor inşallah hamilesinizdir
BuyrunBirşey sorabilirmiyim
Testin markasi neydi?Arkadaşlar kan verdim gebelik için ama doktor maalesef gebelik yok dedi değer 0 ama adetimin üstünden baya geçti ve teste silik çizgi çıktı
Yaptığınız test markası neydi , malesef testler yalancı pozitif çıkarıyorArkadaşlar kan verdim gebelik için ama doktor maalesef gebelik yok dedi değer 0 ama adetimin üstünden baya geçti ve teste silik çizgi çıktı
Days doctor markasıTestin markasi neydi?
Days doctor markasıYaptığınız test markası neydi , malesef testler yalancı pozitif çıkarıyorinşallah en kısa zamanda gebe kalırsınız