Arkadaşlar gebelik testime bakar mısınız ?

Nemesiss10

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
48
11
8
33
Merhaba adetim henüz 1-2 gün gecikti bu testi yapmak için erken mi bilmiyorum ama bu konuda çok tecrübesizim sizce hamile olabilir miyim bu testlere göre
IMG_9798.webp

Tebrik ederimmm. Çok net çıkmış zaten. Erken de değil bende 2 gün geciktiginde yapmıştım.

Gecikmiş zaten
Adet gününe 10 gün kalanlar bile ümitleniyor
Sizinki gayet net
Sabah kan testi vermeye gidicem sabahlar olmaz bu gece ☺️ çok teşellrğler
Tebrik ederimmm. Çok net çıkmış zaten. Erken de değil bende 2 gün geciktiginde yapmıştım
Tebrik ederimmm. Çok net çıkmış zaten. Erken de değil bende 2 gün geciktiginde yapmıştım.
Teşekkürler 🙏☺️

Merhaba lütfen benimde testime bakarmısınız idrar testi yaptım gecikmem de vAr 12 gün kadar ama geç yumurtlamam oldu ovulasyon testleriyle takip ettim bu ay içimde bi ümit ama üzülmekte istemiyorum yardımcı olur musunuz? Varmı yokmu anlamadım üstteki testi akşam yaptım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    113,6 KB · Görüntüleme: 86
Merhaba lütfen benimde testime bakarmısınız idrar testi yaptım gecikmem de vAr 12 gün kadar ama geç yumurtlamam oldu ovulasyon testleriyle takip ettim bu ay içimde bi ümit ama üzülmekte istemiyorum yardımcı olur musunuz? Varmı yokmu anlamadım üstteki testi akşam yaptım
Var gibi, bence birkaç kaset test daha yapın umarım güzel haberler alırsınız 🥰

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    101,9 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    image.webp
    120,7 KB · Görüntüleme: 56
Yorumlarsanız sevinirim tecrübem yok varmı yokmu bilemedim randevu aldım ama daha var

Testleri sabah ilk birikmiş idrarla yaparsanız cizgiler daha net çıkar.
Erken dönemde Akşam yapılan testler ya silik çıkar yada hic çikmaz.

Buna dikkat edin.
Çünkü geceden bekleyen idrarda daha fazla hcg degeri birikir. Oda testte kendini daha belirgin , belli eder.

Back
X