Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahimi yeter artik surekli kimyasal 5. gebeligim bu.saglikla cocugum olsun artik AllahimIlkinde bariz var gözüküyor. Insallah kimyasal değildir![]()
İns kimyasal olmaz.cok istiyorum saglikli cocugum olsun.2 yilda 5.kez hamileyim.4 kimyasal psikolojimi bozdu dua edin banavar sanki :) inşallah hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
inşallah herşey dilediğiniz gibi olsun kan verin müsaitseniz güzel haberlerinizi bekliyorumİns kimyasal olmaz.cok istiyorum saglikli cocugum olsun.2 yilda 5.kez hamileyim.4 kimyasal psikolojimi bozdu dua edin bana
Benimde ilk böyle çıkmıştı adetimden 1 hafta önce yapmıştım sonra 2 gün bekledim tekrar yaptım ve sonuç pozitifti kan testi verebilirsin küçükte olsa bir değer çıkar daha çok yeni çünküüüAdetime 1-2 gun kaldi.benmu yanlis goruyorum yoksa 2.cizgi varmi.surekli kimyasal geciriyorum.İns varsa bu saglikli olur.Ne diyorsunuz gebemiyim ???
canımm hemen mı cıktı ?Adetime 1-2 gun kaldi.benmu yanlis goruyorum yoksa 2.cizgi varmi.surekli kimyasal geciriyorum.İns varsa bu saglikli olur.Ne diyorsunuz gebemiyim ???
5-10 dk arasinda cikticanımm hemen mı cıktı ?
bnce kan ver var![]()
harıka canım hayırlı olsun5-10 dk arasinda cikti
Allahim insallah cok istiyorum artikVar canım inşallah kimyasal değildir bu sefer de kucağına alırsın![]()
inşallah kimyasal değildir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 2 gün de bir tekrarlayın testi. hayırlısı olsun inşallahKizlar 6.9 cikti bence var ve gec dollenme muhtemelen.kimyasal degildir ins
Yok tekrarlimicam iki gunde ya kimyasalda adet gibi gitcek zaten.Bi 10 gun sonra baktiririminşallah kimyasal değildir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 2 gün de bir tekrarlayın testi. hayırlısı olsun inşallah
Canm öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklıdır bu defaYok tekrarlimicam iki gunde ya kimyasalda adet gibi gitcek zaten.Bi 10 gun sonra baktiririm![]()
Genetik ve pihtilasmaya bakildi bende hic bir sey yok.esimde 9.kromozomun p11q13 bolumunde bisey var.Doktorlar onemli degil diyor onlarada.Onun disinda turp gibiyiz.Canm öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklıdır bu defaneden kimyasal olduğu araştırıldı mi yani bı sorun çıktı mi. 2 ve üzeri arastiriliyomus ya