Hayırlı olsun ilk gebeliğimde benim de bat a iki gün kala böyle bi çizgi vardıKizlar 6.9 cikti bence var ve gec dollenme muhtemelen.kimyasal degildir ins

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun ilk gebeliğimde benim de bat a iki gün kala böyle bi çizgi vardıKizlar 6.9 cikti bence var ve gec dollenme muhtemelen.kimyasal degildir ins
Tesekkur ederim saglikli gebelikmiydi.Artik degere falanda takilmiyorum.Gec dollenmeyse normal saglikli olsun yeterHayırlı olsun ilk gebeliğimde benim de bat a iki gün kala böyle bi çizgi vardıben değerlerinizin yükseleceğine inanıyorum.
Rica ederim evet şükür üç yaşındaTesekkur ederim saglikli gebelikmiydi.Artik degere falanda takilmiyorum.Gec dollenmeyse normal saglikli olsun yeter
Ay Allahim yeter artik dogurmak istiyorum ya.Doktorlar ne dogurgan kadinsin diyo ama bi cikaramadimRica ederim evet şükür üç yaşındabence bat günü gelmediği için öyle hatta benim gördüğüm şeyi eşim görmeyip üzülme daha yeni evliyiz demişti regl iki gün varken
sağlıkla kucağınıza alın. İki gün sonra idrarda daha da belli olur pozitif düşünün
![]()
Valla onlar herşeyi diyor boşver sen kendine güven olumlu aşıla kendini ben beş aydır ikinciye uğraşıyorum ama haberim yoktu troit yükselmesi olmuş. Hamiş halinle lütfen bana da dua et olur mu hamile olanların kabul olurAy Allahim yeter artik dogurmak istiyorum ya.Doktorlar ne dogurgan kadinsin diyo ama bi cikaramadim![]()
Tabiki ederim insallah biran once saglikli bir gebelik yasarsin aminnnValla onlar herşeyi diyor boşver sen kendine güven olumlu aşıla kendini ben beş aydır ikinciye uğraşıyorum ama haberim yoktu troit yükselmesi olmuş. Hamiş halinle lütfen bana da dua et olur mu hamile olanların kabul olur![]()
Amin kuzum inşallah yaTabiki ederim insallah biran once saglikli bir gebelik yasarsin aminnn
İnşallah sağlıklı ilerler sürecinGenetik ve pihtilasmaya bakildi bende hic bir sey yok.esimde 9.kromozomun p11q13 bolumunde bisey var.Doktorlar onemli degil diyor onlarada.Onun disinda turp gibiyiz.
Yok 10 gun sonra veririm.gerek yok kimyasalsa adet olcam zatenİnşallah sağlıklı ilerler sürecinyine de bence kan vermek için acele etme derim ben
Genetik testlerini yaptırdınız mı?İns kimyasal olmaz.cok istiyorum saglikli cocugum olsun.2 yilda 5.kez hamileyim.4 kimyasal psikolojimi bozdu dua edin bana
Yaptirdik bisey yok.Tek tupumun tikali olmasi disinda hicbir sorun yokGenetik testlerini yaptırdınız mı?
Haklısın öyle gerçektenYok 10 gun sonra veririm.gerek yok kimyasalsa adet olcam zaten