Arkadaşlar gerçekten yardimm

Melina3425

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2017
39
4
1
33
Arkadaşlar sağlık ocağı nda yapılan tahliller de yanılma payı varmı yada yaşayan varmı özellikle beta hcg kan tahlilinde lütfen okuyup geçmeyin :(

Kan testlerinde yanılma payı oldukça düşük zaten sağlık ocakları hormon testlerini en yakın hastaneye gönderir

Kan testlerinde yanılma payı oldukça düşük zaten sağlık ocakları hormon testlerini en yakın hastaneye gönderir
Bana hamilelik yok dedi hiç bı problem de yok dedi adet düzensizliği m ile ilgili hormon testi yapti prolaktin fln hep normal ama göğüs ağrım çok fazla arada kaldım adet olamadım düzgün acaba erken miydi 20 gün o yüzden mı çıkmadı diyorum

Bana hamilelik yok dedi hiç bı problem de yok dedi adet düzensizliği m ile ilgili hormon testi yapti prolaktin fln hep normal ama göğüs ağrım çok fazla arada kaldım adet olamadım düzgün acaba erken miydi 20 gün o yüzden mı çıkmadı diyorum
Geç döllenme olduğunda da kanda geç çıkabiliyor 10 gün sonra tekrarla istersen testi

Geç döllenme olduğunda da kanda geç çıkabiliyor 10 gün sonra tekrarla istersen testi
Pazartesi normal hastaneye gdicem bakalım hayırlısı da düşünmüyorum sınavlarım var ama var yada yok arada kalmak kötü bsey :(

Arkadaşlar sağlık ocağı nda yapılan tahliller de yanılma payı varmı yada yaşayan varmı özellikle beta hcg kan tahlilinde lütfen okuyup geçmeyin :KK43:
Saglik olcaklari kani devlet hastanesine gonderiyorlar diye biliyorum o yuzden yanilma payi olacagini dusunmuyorum kendileri analiz etmiyor

Rica ederim canim. Bazi arkadaslar gec dollenme olabilir diyor istersen bir sure sonra tekrar yaptir. Ben ilk saglik ocaginda yapmistim cikmisti hemen. Hakkinda hayirlisi olur insallah
Ben 23 Ekim de hasta olmuştum 10 Kasım da da eşimin yanındaydım geldikten bı hafta sonra regl oldum ama normal de 4 gün bu sefer toplasan bı gün ve çok az oldu yine suphelenmedim ama bu son hafta hem göğüs hem de az da olsa pembemsi lekelerim oldu ve daha önce başıma gelmedi hiç böyle arada kaldım acaba ilişkiden 20 gün sonra net cikmazmi dye bu şikayet lerim olmasa hiç takmicam ama elimde değil :-/

Yanılma olma ihtimali yoktur canım ama geç döllenmeyse 20 gün erken tabi biraz daha bekle ve tekrarlat adet olmazsan

İlişkiden 20gün sonra belli olurdu normalde düzensiz mi adetlerin

Arkadaşlar sağlık ocağı nda yapılan tahliller de yanılma payı varmı yada yaşayan varmı özellikle beta hcg kan tahlilinde lütfen okuyup geçmeyin :KK43:
ben beta hcg hic yaptirmadim ama dogumdan sonra baya birsuru test yapmislardi saglik ocaginda hepside duzgun cikmisti bnde olamaz demistim bir sayfa tahlilin bitanesidemi yanlis olmaz dedim ozelde prolaktinim icin kan aldirdim ve prolaktinim yuksek cikmisti heryer aynimidir bilemem tabiki.Bide gecenlerde kardesiminde bi tahlili yanlis cikmis acayip korkup hemen hastaneye gitmis saglik ocaginda yanlis yapmislardir demis ordaki bi hemsire

ben beta hcg hic yaptirmadim ama dogumdan sonra baya birsuru test yapmislardi saglik ocaginda hepside duzgun cikmisti bnde olamaz demistim bir sayfa tahlilin bitanesidemi yanlis olmaz dedim ozelde prolaktinim icin kan aldirdim ve prolaktinim yuksek cikmisti heryer aynimidir bilemem tabiki.Bide gecenlerde kardesiminde bi tahlili yanlis cikmis acayip korkup hemen hastaneye gitmis saglik ocaginda yanlis yapmislardir demis ordaki bi hemsire
Bende işte degerin 2 negatif dedi peki dedim madem hamilelik yok ben neden göğüs ağrısı çekiyorum hormon testimde normalse benim neyim var dedim strestir dedi kafam karıştı 2 negatif tır deilmi daha yukselmez sanırım başka bir problem var o zaman :(

Bende işte degerin 2 negatif dedi peki dedim madem hamilelik yok ben neden göğüs ağrısı çekiyorum hormon testimde normalse benim neyim var dedim strestir dedi kafam karıştı 2 negatif tır deilmi daha yukselmez sanırım başka bir problem var o zaman :KK43:
Imkanin varsa ozele git canim yanilabiliyorlar kafan rahat olur ozelde cok para aliyolar ama dogru cikiyo

Bir arkadasim saglik ocaginda kan vermisti dogru cikmisti yanilma olacagini sanmiyrm

Back
X