Arkadaşlar giyim konusunda yardıma ihtiyacım var...

beril84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
74
1
86
Sakarya
Merhaba arkadaşlar... Ben şuan açık bir bayanım ve Allah Nasip ederse Nisan ayında umreye gitme gibi bir düşüncemiz var. Ve inşallah umreden sonra da kapanmak istiyorum. Ben izmitte oturuyorum burada tesettür giyim ile ilgili çok fazla mağaza bulunmuyor. İstanbul a hem hem tesettür giyim hemde umreden sonra dağıtmak amaçlı malzemeler almak için gitmek istiyorum. Fakat bunları nerelerden temin edebilirim hiç bilgim yok. Hac malzemelerini ve tesettür kıyafetlerini istanbul da nerelerden bulabilirim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar... Ben şuan açık bir bayanım ve Allah Nasip ederse Nisan ayında umreye gitme gibi bir düşüncemiz var. Ve inşallah umreden sonra da kapanmak istiyorum. Ben izmitte oturuyorum burada tesettür giyim ile ilgili çok fazla mağaza bulunmuyor. İstanbul a hem hem tesettür giyim hemde umreden sonra dağıtmak amaçlı malzemeler almak için gitmek istiyorum. Fakat bunları nerelerden temin edebilirim hiç bilgim yok. Hac malzemelerini ve tesettür kıyafetlerini istanbul da nerelerden bulabilirim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler...
Canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun çok sevindim. :) Ben İstanbullu değilim fakat İstanbullu arkadaşlardan biliyorum, tesettür giyim için hepsi ilk Fatih'i öneriyor daha sonra da Ümraniye geliyor sanırım. Bu semtlerden aradığını rahatlıkla bulabilirsin. Ama mağaza adı veremeyeceğim bilmediğimden. Yardımcı olabilen arkadaşlar çıkar inşallah. :34:

Son düzenleme:
Ümraniye ve Fatih dışında Erenköy'de ki butiklerede bakabilirsiniz. Şık ve tasarım tesettür parçalar ya da günlük spor parçalar bulabilirsiniz.
ve hayırlı olsun:)

Hayırlı olsun şimdiden canım :)
Fatihte birçok mağaza bulabilirsin, Fevzi Paşa caddesi üzerinde bilhassa...

İzmitte doğdum büyüdüm ben canım orada da ikizli çeşmenin oralarda , ulugazinin arka sokağında ve fethiye caddesinde mağazalar var sende biliyorsundur bunları:)

evet canım dediğin yerleri biliyorum ama hep bilindik şeyler var oralarda biraz dah farklı modeller olsun istiyorum izmit nu konuda iyi değil herkeste aynı tarz şeyler

İzmitte fethiye caddesinde öztalay çarşısı var biliyosundur orda 2.katta ipek giyim var orda farklı ve güzel şeyler oluyo ben çoğunlukla ordan alırım ,memnunum
bakmanı tavsiye ederim :3:

Back
X