Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyim hazırlık içinNe için istiyorsunuz? Hamilesiniz, hazırlık için mi, doğum yaptınız sağım yaparak mi besleyeceksiniz ya da ara ara sağım yaparak stok yapmak için mi?
Otomatik düşünüyorum canım ben ama hangi marla bende bilmiyorum bakalım önerileri bende merak ettimUygun fiyatlı fiyat performans bir göğüs pompası önerir misiniz ??
Sağlıkla gelsin bebişHamileyim hazırlık için
Lansinoh marka kullaniyodu ablam bana da onu vericek, elektrikli çift göğüs olani var memnunduUygun fiyatlı fiyat performans bir göğüs pompası önerir misiniz ??
Ayyyy çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınızzzSağlıkla gelsin bebişelektrikli isterseniz lansinohun teklisi, pratik olsun her an kullanabileyim isterseniz yine lansinoh ya da mochinin giyilebilir şarjlı pompasını tavsiye ederim. Bide mochinin süt toplayicisini alırsanız memnun kalırsınız bebisi emzirirken diğer gogsunuzden akan sütleri toplar ve hafif vakumu sayesinde de emmeyi taklit ederek süt arttırmaya destek olur.
Giyilebilir pompalardan almayacaksaniz elektrikli pompayanin yaninda herhangi bir marka manuel pompa almanızı tavsiye ederim dışarıya çıktığınızda falan süt dolup rahatsız ederse lavaboda iki dk manuelle pitpit sagip rahatlarsiniz
Aaa fiyatları nasılMomcozy aldım ben kuzenlerim kullanıyordu hepsi de çoook memnun
Evet duydum o markayı da biraz pahalı geldi bana yaLansinoh marka kullaniyodu ablam bana da onu vericek, elektrikli çift göğüs olani var memnundu
Kullandınız mıBen philips aldım yeşil olanını otomatik.
henüz kullanmadımKullandınız mı
2.500 TLydi dimi sanırsam fiyatıhenüz kullanmadım
Yok be daha çok artmış ne yazikki bende senle aynı durumdayım geçen instada bı kadın çıktı karşıma acuradan çok memnundu fiyatıda 950-1000 falan ben ondan almayı düşünüyorum bı bak istersen2.500 TLydi dimi sanırsam fiyatı
Trendyolda var mı bu acuraYok be daha çok artmış ne yazikki bende senle aynı durumdayım geçen instada bı kadın çıktı karşıma acuradan çok memnundu fiyatıda 950-1000 falan ben ondan almayı düşünüyorum bı bak istersen
Evet trendyola baktim ben internetten de arastisdim biraz baya memnuniyet varrTrendyolda var mı bu acura
Kız e bebek de 2250 mi 2500 mü ne oradan bak bakalım
Trendyolda var mı bu acura
Kız e bebek de 2250 mi 2500 mü ne oradan bak bakalım
Tamam alkım çok teşekkür ederimEvet trendyola baktim ben internetten de arastisdim biraz baya memnuniyet varr
Rica ederim hayatımTamam alkım çok teşekkür ederim