Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regl 10 gün gecikti ultrasonla baktı doktor rahîm kalınlaşması var dedi gebe de olabilirsin adet de dedi kan verdm sonuç çıkmadı test yaptım bakar mısınız yok mu bebekk?
Regl 10 gün gecikti ultrasonla baktı doktor rahîm kalınlaşması var dedi gebe de olabilirsin adet de dedi kan verdm sonuç çıkmadı test yaptım bakar mısınız yok mu bebekk?
Kan testi için biraz daha bekleyin. Çünkü test çok net negatif. Tedti yaptığınıza regliniz geçti mi ya da gecikmeniz kaç gün. 10. Günde yapıldıysa çıkması lazımdı silik de olsa
Yumurtlama dönemini izlemek için kullanılıyor genelde. Gebelik durumunda 10un üzerine çıkıyor. Regli olduğunuz zaman düşer ve yavaş yavaş yumurtlamaya kadar tekrar yükselir