- 9 Haziran 2022
- 450
- 104
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadim canim sen testin icini mi actin bu testleri anlamiyorum ben pek diger kirmizi cizgi niye o kadar uzakta?Regl 10 gün gecikti ultrasonla baktı doktor rahîm kalınlaşması var dedi gebe de olabilirsin adet de dedi kan verdm sonuç çıkmadı test yaptım bakar mısınız yok mu bebekk?
Evet içini açtım bilmem niye uzakta:))Anlamadim canim sen testin icini mi actin bu testleri anlamiyorum ben pek diger kirmizi cizgi niye o kadar uzakta?
Attım açtıktan sonraKapat bir de oyle at foto bakiyim![]()
Çok beklemediim yok diye açıp atmak için açtım bunu böyle kırmızı gibi görünce acaba mı dedik sormak istedimTest çubuğundan kağıdı neden çıkarttınız? Uzaktaki kırmızılık ne ki?
Olmasi gereken yerde kırmızıya dönmemiş.
Gercekten cok enteresan bir test) niye
![]()
Hayir o kirmizilik testin algilandigini gosteriyor. Siz koyu dik cizginin hemen 1 cm yaninda bir cizg8 var mi yokmu onu arayacaksinizÇok beklemediim yok diye açıp atmak için açtım bunu böyle kırmızı gibi görünce acaba mı dedik sormak istedim
Kan sonucu çıkana kadar yapayım dedim keşke yapmasaydmHayir o kirmizilik testin algilandigini gosteriyor. Siz koyu dik cizginin hemen 1 cm yaninda bir cizg8 var mi yokmu onu arayacaksiniz
Cizginin gelecegi yere zRar vermissin canim biraz o nedenle gorunmuyo olabilir eger mumkunse testi ters cevirip alttan flasla ceker misin netleyip?Kan sonucu çıkana kadar yapayım dedim keşke yapmasaydm![]()
Açtıktan sonra attım elimde olan fotoğraflar bu kadar maalesefCizginin gelecegi yere zRar vermissin canim biraz o nedenle gorunmuyo olabilir eger mumkunse testi ters cevirip alttan flasla ceker misin netleyip?
Çok beklemediim yok diye açıp atmak için açtımTest çubuğundan kağıdı neden çıkarttınız? Uzaktaki kırmızılık ne ki?
Olmasi gereken yerde kırmızıya dönmemiş.
O kadar gebelik testi yaptım hic içinden çıkarıp atmak geçmedi.Çok beklemediim yok diye açıp atmak için açtım
Bir test yaptin bak ortalik karisti hahahahÇok beklemediim yok diye açıp atmak için açtım
Testin içini açan ilk ben değilim açıkçası niye bu kadar şaşırıyorsunuz :))O kadar gebelik testi yaptım hic içinden çıkarıp atmak geçmedi.
Ama gebelik çizgisinde herhangi bir renk oynaması yok.
Kan testinin sonucunu bekleyin.