arkadaşlar hakkımız yendi..

leylahalatci

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
6
6
1
40
sırf bunu yazmak için ayrıca üyelik açtım. sanki sadece biz olaya fake demişiz gibi aradan serpilme bizi banlamışsınız. üyeliksiz girip baktım en az benim kadar aynı uslupta yazanlar banlanmamış ne garip.. keşke olayı ve kadının daha önceki konularını inceleseydinizde kadının gerçekten fake olduğunu anlasaydınız. kadın bas bas ben fake im diye sinyal verdi. suçlusu biz olduk. pek güzel olmuş bravo hepinizi kutluyorumEn Büyük KK

sırf bunu yazmak için ayrıca üyelik açtım. sanki sadece biz olaya fake demişiz gibi aradan serpilme bizi banlamışsınız. üyeliksiz girip baktım en az benim kadar aynı uslupta yazanlar banlanmamış ne garip.. keşke olayı ve kadının daha önceki konularını inceleseydinizde kadının gerçekten fake olduğunu anlasaydınız. kadın bas bas ben fake im diye sinyal verdi. suçlusu biz olduk. pek güzel olmuş bravo hepinizi kutluyorumEn Büyük KK

Haklısınız ama emin olamazsınız. %100 emin misiniz fake olduğuna?
Ben kul hakkından çok korkarım. Fake olduğunu tüm hislerim söylese de en fazla fakeseniz hakkımı helal etmem yazabiliyorum. Çünkü değilse onun vebaline girmek istemem.
Kaldı ki fake bile olsa sitenin kuralları çerçevesinde yapılması gereken kibleyip site yönetimine bırakmaktır. Biri yanlış bir şey yaptığında reelde nasıl adalete bırakıyorsak sitede de adaleti sağlayanlar yönetim. Kendimiz sağlamaya çalışınca konu geyiğe dönüyor.

herkesi banlasalar anlarım. ama bizim gibi yazanların bazısı kalmış bizi banlamışlar. uslup tavır aynı olmasına rağmen.

Haklısınız ama emin olamazsınız. %100 emin misiniz fake olduğuna?
Ben kul hakkından çok korkarım. Fake olduğunu tüm hislerim söylese de en fazla fakeseniz hakkımı helal etmem yazabiliyorum. Çünkü değilse onun vebaline girmek istemem.
Kaldı ki fake bile olsa sitenin kuralları çerçevesinde yapılması gereken kibleyip site yönetimine bırakmaktır. Biri yanlış bir şey yaptığında reelde nasıl adalete bırakıyorsak sitede de adaleti sağlayanlar yönetim. Kendimiz sağlamaya çalışınca konu geyiğe dönüyor.
peki benimle aynı uslüpta yazılmasına rağmen onların banlanmaması? neyse ben çıkıyorum dahada girmem. sadece bunları yazmak istemiştim. hoşçakalın.

herkesi banlasalar anlarım. ama bizim gibi yazanların bazısı kalmış bizi banlamışlar. uslup tavır aynı olmasına rağmen.

Muhtemelen sizi kiblemişlerdir onlar da kiblenmeyince araya kaynamıştır.
Ama konu açıldığından beri siteye üye olanlardan çok dışardan okuyanlar vardı. Bana da fake geldi ama yönetim değil diyorsa ne yapabiliriz ki.

Fake fake deyip banlanma olmayınca kural değişti sanmıştım. Yasaktı bir ara konuyu öyle sulandırmak, kiblersiniz fake olduğunu düşünüyorsanız. Konuyu sabote edip, gerçekse yardımcı olunmasını önlüyorsunuz.

sağ olun, ben de konu sahibi fake sanmıştım
konu sahibi fake mi bilmem ama konusu öyleydi zaten. çünkü daha öncede aynı benzer konu açmış tutarsızlıklar vardı dediklerinde. biz fake dedik diye banlandık evet. bazılarıda dedi onlar banlanmamış konu bu.

Back
X