arkadaşlar hakkımız yendi..

sağ olun, ben de konu sahibi fake sanmıştım

İşte o konudaki konu sahibinin fake olduğunu düşündü insanlar. Hikayeyi inandırıcı bulmadılar ve bir sürü fake diyen oldu. Onlar da banlandı. Bu konunun sahibi de banlananlar arasında, Yeni üyelikle konu açıp haksızlık olduğunu söylüyor.

Fake fake deyip banlanma olmayınca kural değişti sanmıştım. Yasaktı bir ara konuyu öyle sulandırmak, kiblersiniz fake olduğunu düşünüyorsanız. Konuyu sabote edip, gerçekse yardımcı olunmasını önlüyorsunuz.
haklısınız o konuda evet. ama başkalarıda aynı şeyi yapmasına rağmen banlanmadı. benim sinirlendiğim durum bu. biz fake vs dedik tabiki orda hatalı olabilir. ama herkes yapılmadı.

konu sahibi fake mi bilmem ama konusu öyleydi zaten. çünkü daha öncede aynı benzer konu açmış tutarsızlıklar vardı dediklerinde. biz fake dedik diye banlandık evet. bazılarıda dedi onlar banlanmamış konu bu.
anladım sağ olun. ben konuyu bilmediğim için yorum yapamayacağım.

haklısınız o konuda evet. ama başkalarıda aynı şeyi yapmasına rağmen banlanmadı. benim sinirlendiğim durum bu. biz fake vs dedik tabiki orda hatalı olabilir. ama herkes yapılmadı.
Onlar kiblenmemiştir belki, konu çok uzun Mune ablanın baştan sona okuması için biraz zaman lazım.

Şimdi sizin eski nicki de bilmiyorum ki siz hangi üslupla yazdınız başkaları hangi üslupla yazdı.
Dediğim gibi onlar kiblenmemiştir. Yönetim de kiblenen mesajları değerlendirmiştir.

Şuraya da açıklama bırakayım, üye sahteyse şüpheniz varsa kiblersiniz yöneticiler araştırır, topiğe girip konuyla alay edemezsiniz, kaldı ki o konuya merveokan konularının linklerini koymuşlar, okuyan herkes aaa üye fake mi ne zaman itiraf etti diye yazmış, konuyu açan kişiyle merveokanask konuları ne alaka?
Site kurallarına uymak zorundasınız, uymuyorsanız uyarı alırsınız.
Üye fake'miş sizlerin iddiasına göre, bakın sizlerin iddiasına göre diyorum, biz fake olduğuna dair birşey yazmış mıyız?
Bu kişi fake'dir diye bir açıklama var mı yöneticilerden? Yok, yöneticiler yazmamışsa siz konulara girip fake, inanmadım vb dememelisiniz.

2. üyelikte yasak misal hele hele banlıyken girip 2. üyelik açmak katmerli yasak ama açmışsınız, kurallara uymayan siz, haksızlık yapan biz mi oluyoruz bu durumda?

sırf bunu yazmak için ayrıca üyelik açtım. sanki sadece biz olaya fake demişiz gibi aradan serpilme bizi banlamışsınız. üyeliksiz girip baktım en az benim kadar aynı uslupta yazanlar banlanmamış ne garip.. keşke olayı ve kadının daha önceki konularını inceleseydinizde kadının gerçekten fake olduğunu anlasaydınız. kadın bas bas ben fake im diye sinyal verdi. suçlusu biz olduk. pek güzel olmuş bravo hepinizi kutluyorumEn Büyük KK

okusspokus okusspokus ile yazaydınız çok daha gerçekçi olurdu...

Back
X