- 26 Mart 2021
- 250
- -40
- 11
- 29
- Konu Sahibi Caresizzzz
Arkadaşlar eşimle bir kaç kez denedik ama olmadı adet (regl) döneminden önce mi döllenme olması gerekiyor sonra mı? Aydınlatacak olan arkadaşlar var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce doktora gidip gebelik öncesi kontrollernizi yaptırsanız daha iyiArkadaşlar eşimle bir kaç kez denedik ama olmadı adet (regl) döneminden önce mi döllenme olması gerekiyor sonra mı? Aydınlatacak olan arkadaşlar var mı?
Yazdım google ama bulamadim cevaabi birde nişanlıyken kadın doğuma gitmiştim her hangi bir kist ,kanser veyada çocuk olmaması gerektiren bir durum görünmüyor dedi.önce doktora gidip gebelik öncesi kontrollernizi yaptırsanız daha iyi
olur. tabiki regl döneminden önce döllenme olmalı. biyolojik işleyisi o şekilde zaten. biraz araştırsanız mı önce gogullayıp falan ?
o zaman regl bitiminden başlayarak gün aşırı deneyin. olmazsa 6 ay sonra sen de eşin de gitsin doktoraYazdım google ama bulamadim cevaabi birde nişanlıyken kadın doğuma gitmiştim her hangi bir kist ,kanser veyada çocuk olmaması gerektiren bir durum görünmüyor dedi.
Merhaba,Arkadaşlar eşimle bir kaç kez denedik ama olmadı adet (regl) döneminden önce mi döllenme olması gerekiyor sonra mı? Aydınlatacak olan arkadaşlar var mı?
canim duzgun bir kadin dogum doktoruna git. adetin 3. gunu git ki hormonlarina baksinlar. daha sonra da adetin 21. gunu git. diger hormonlara baktir. bir de hamile kalmak istiyorsan mutlaka ovulasyon testleri al. adet bittikten sonra her gun yap.Arkadaşlar eşimle bir kaç kez denedik ama olmadı adet (regl) döneminden önce mi döllenme olması gerekiyor sonra mı? Aydınlatacak olan arkadaşlar var mı?
Att hemşiresiyim canım çoğunluk ağır vakalara gideriz doğum döllenme vs değil zaten özel hastanede çalışıyorum orada da att 1 att 2 att 3 olarak adlandırılıyor tecrübeye gire. Ağır trafik kazası bende yoğun kanama hamilelik doğum diğer arkadaş çocuk ağır baka att3 gibi.Mesleğinize hemşire yazmışsınız ama bu süreçleri bilmeniz gerekirdi diye düşünüyorum ?
Tabiki içeriği sizin anlattığınız gibidir ama açıkçası tuhaf geldi bilemedim.Att hemşiresiyim canım çoğunluk ağır vakalara gideriz doğum döllenme vs değil zaten özel hastanede çalışıyorum orada da att 1 att 2 att 3 olarak adlandırılıyor tecrübeye gire. Ağır trafik kazası bende yoğun kanama hamilelik doğum diğer arkadaş çocuk ağır baka att3 gibi.
Nasıl yani adet dönemim 31 inde oluyor diğer ay 1-5 inde bazen 10 - 15 inde mesela şuan regl donemindeyimYumurtlama gününe göre gün âşırı ilişki deneyin benimki o şekilde oldu
amin canım sağolasın anneliği hak eden herkese nasip olsun. Nisanliyken gittim ama hiç bir sorun yok demişlerdiTabiki içeriği sizin anlattığınız gibidir ama açıkçası tuhaf geldi bilemedim.
Ben naçizane fikrimi söylemek istiyorum. Öncelikle bence de git bir kontrol ettir doktora genel bir check- up gibi. Sonrasında akışına bırak kafana takmadan dene. Allah en güzel zamanda versin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Anladım benim reglm ayın 5inde bitiyor yani 2 gün sonra. Başlayıp yeni regl olana kadar yapılması gerekiyor doğru mu anladım?Regliniz düzenli ise beklenen Adetinizden 14 gün öncesi yumurtlama oluyor genellikle. Ama yinede herkesin vücut yapısı farklı. Bunun için regli bitiminden yeni regli başlayıncaya dek gün aşırı değerlendirebilirsiniz.
Ovülasyon testlerinden yararlanabilirsiniz.
Yani evet reglin düzenliyse gün aşırı devamlı değerlendir. Folik asit kullanmaya başla.Anladım benim reglm ayın 5inde bitiyor yani 2 gün sonra. Başlayıp yeni regl olana kadar yapılması gerekiyor doğru mu anladım?
Ovulasyon testleri eczaneden mi alınıyor kendimiz yapabiliyor muyuzYani evet reglin düzenliyse gün aşırı devamlı değerlendir. Folik asit kullanmaya başla.
Düzensizlik yaşıyorsan yumurtlama gününü tam görebilmek için ovülasyon testlerinden alabilirsin. Önemli olan yumurtlama gününü yakalayabilmek hamile kalabilmek için.
Ve muayene olup gebelik öncesi tetkiklerine baktırabilirsin.
Evet aynı gebelik testi gibi youtubeden falan bakabilirsiniz nasıl yapıldığına. Eczaneden pahalı olur biraz internetten daha uyguna alabilirsiniz. Her gün yapmanız gerektiği için 20 30 adet falan gerekebilir.Ovulasyon testleri eczaneden mi alınıyor kendimiz yapabiliyor muyuz
İki günde bir düzenli ilişki bence yeterli bir sorun yoksa bir süre sonra gebelik olusurArkadaşlar eşimle bir kaç kez denedik ama olmadı adet (regl) döneminden önce mi döllenme olması gerekiyor sonra mı? Aydınlatacak olan arkadaşlar var mı?
Canim önce doktora git adetin 3.gunu hormonlarina baktir ona göre ilac vitamin falan verir bi sorun varsaArkadaşlar eşimle bir kaç kez denedik ama olmadı adet (regl) döneminden önce mi döllenme olması gerekiyor sonra mı? Aydınlatacak olan arkadaşlar var mı?