arkadaşlar benim regl günüm geldi. cuma yada cumartesi olmam gerekiyordu cumartesi olucam sandım o akşam sanki bi damla geldi gibime geldi. ped koydum o gece hiç brşey yok ertesi gün de yok gelmemiş. sonra pazar günü baktım olmıcam gibime geldi. tuvalete gittim sanki geldi gibime geldi ped koydum akşama kadar bi damla ya var ya yok kirli bişi vardı. hala da tık yok normalde ilk günüm benm çok gelir bardak bardak nerede ise ama hala yok o üç damla içimdeki son şey olabilirmi.
acaba hamile miyim. iki gün geçti günümü. ve iki haftadır göğüslerim çok ağrıyor. offf dünden beri meraktan ölücem. ama kesin olmadan test yapmaya korkuyorum. yardım edin kızlar olabilirmi????*:44::44::44:
ben senin yerinde olsam çoktan test yapardım...benim son 6 gün kendimi zor tutuyorum...
Bence bir gebelik testi yap
evet çok takıyorum ondan mı acaba ya zaten olucam gibi bir his var içimde ama iki gün geçince genede heyecanlandım
canım umudunu kırmak istemem ama hamile kalmadan önceki ay bende senin gibiydim adete 1 hafta kala başladım her tuvalete girince hemen bakıyodum dua ediyodum gelmesin die 1 hafta gecikti doktora gittim hamile değilmişim adet söktürücüyle geldi adetim 15 gün sonra yani fazla düşünme derim ben sonra üzülen biz oluyoruz
al -bi marka test var. Ucuz bişey ondan al ben onunla yaptım 2 3 saat sonra ince çizgi cıktı. Ama adetim gecince yaptım hemde erken gebelik testiydi negatifti. Bi de derecen varsa ateşini ölçsene canım düşmüşse zaten hasta olucan demektir. Benim adet günümde yükselmişti 36.8 lere.
benim adetimin üsünden beş gün geçti ve hastalanmadım test yaptım ama silik çıktı kan testi yaptırdım sonuç yarın çıkıcak lütfen sizde yardımcı olursanız ben de yeni üyenizim artıkEki Görüntüle 368250 ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?